سلام عزیزان.با ارزوی رسیدن به حاجاتتون و التماس دعا ازتون یه سوال دارم این نذر یا علی که دوازده هزار بار باید بگیم دقیقا چطوریه؟ تو چند روز باید گفته بشه؟ و اینکه فقط کلمه یا علی رو بگیم یا اینکه یا علی علیه السلام؟
و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
[QUOTE=105984452]باید بری مسجد یه گوشه بنشینی رو به قبله با کسیم حرف نزنی 12هزار یا علی بگی من این کارو کردم ولی حاجت ...[/QUOTE فقط باید بگی یا علی همشو یه جا باید بگی با کسیم حرف نزنی باید داخل مسجد باشه
آره من چند بار....چیزی بهتون بگم..من نماز های حاجات طولانی ودعاها و ختم قرآن...و اذکار.....طولاااانی ک شما فکرشم نمیکنید.نذر ونیازززز....برا کسی ک دوسش داشتم....اومد دختر عمه ام رو گرفت وخوشبختن ......میخام بگم کاش بتونیم بگیم خدایا هر چی صلاحه.....وقتی ب صلاح نیست....نمیشه ک. نمیشه
شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔 ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر