2777
2789

سلام عزیزان.با ارزوی رسیدن به حاجاتتون و التماس دعا ازتون یه سوال دارم این نذر یا علی که دوازده هزار بار باید بگیم دقیقا چطوریه؟ تو چند روز باید گفته بشه؟ و اینکه فقط کلمه یا علی رو بگیم یا اینکه یا علی علیه السلام؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
باید بری مسجد یه گوشه بنشینی رو به قبله با کسیم حرف نزنی 12هزار یا علی بگی من این کارو کردم ولی حاجت ...

مرسی عزیزم.من مسجد نمیتونم برم تو خونه نمیشه انجام داد؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=105984452]باید بری مسجد یه گوشه بنشینی رو به قبله با کسیم حرف نزنی 12هزار یا علی بگی من این کارو کردم ولی حاجت ...[/QUOTE فقط باید بگی یا علی همشو یه جا باید بگی با کسیم حرف نزنی باید داخل مسجد باشه

[QUOTE=105984452]باید بری مسجد یه گوشه بنشینی رو به قبله با کسیم حرف نزنی 12هزار یا علی بگی من این ک ...

ممنون عزیزم

تو سه روز تو مسجد اونجوری که میگن یا علی یکیم هست روی دوازده تا نخود رو هر کدوم ۱۰۰۰تا یا علی میخون ...

اره اتفاقا این نخود به نظرم جالب اومد .مرسی عزیزم

آره من چند بار....چیزی بهتون بگم..من نماز های حاجات طولانی ودعاها و ختم قرآن...و اذکار.....طولاااانی ک شما فکرشم نمیکنید.نذر ونیازززز....برا کسی ک دوسش داشتم....اومد دختر عمه ام رو گرفت وخوشبختن ......میخام بگم کاش بتونیم بگیم خدایا هر چی صلاحه.....وقتی ب صلاح نیست....نمیشه ک. نمیشه 

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
آره من چند بار....چیزی بهتون بگم..من نماز های حاجات طولانی ودعاها و ختم قرآن...و اذکار.....طولاااانی ...

بله حرف شما درسته هر چی خدا بخواد اون میشه.ولی این دعاها هم ارامش میده واقعا

بله حرف شما درسته هر چی خدا بخواد اون میشه.ولی این دعاها هم ارامش میده واقعا

دقیقا.فقط آرامش داد.....و باعث خود گول زنی شد...اینقددآدم امیدوار میشه که.مگه میشه با اینهمه دعا اجابت نشه.!؟.....فقط وفقط هر چ باب میل خودشه همین

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
دقیقا.فقط آرامش داد.....و باعث خود گول زنی شد...اینقددآدم امیدوار میشه که.مگه میشه با اینهمه دعا اجا ...

چی بگم والا😔😔امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

چی بگم والا😔😔امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره عزیزم

ممنون عزیزم..همچنین برا شما