2777
2789
عنوان

بدترین لحظه زندگی😣😣😣😣

247 بازدید | 21 پست

اسکار بدترین لحظه زندگی هم میرسه به وقتی که داری فیلم رقصیدنت رو تو جمع نگاه میکنی 😂😂😂😂

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

متنفرررررمممممم😂😂😂😂😂

عزیزی میگفت جای گیاهِ بامبو را که عوض کنی دیگر رشد نمیکند؛پژمرده میشود.میدانی چرا؟ چون ریشه اش را همانجا، جا میگذارد...دلِ آدمیزاد که دیگر کمتر از گیاه نیست جانم...گاهی ریشه اش جا میماند در دلی؛لبخندی؛ بوسه ای...

خوبه كه

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حاضرم اونو ببینم ولی شام خوردن تو عروسی ازم فیلم نگیرن

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
من حاضرم اونو ببینم ولی شام خوردن تو عروسی ازم فیلم نگیرن

واااای فیلم عروسی دوستم ..اولین صحنه شام خوردنشون از میز ما بود ...حالم بد شد...این تیکه رو باید کلا از فیلم ها حذف کنم نمیدونم هدفشون چیه 

بدترین لحظه زندگی من چندروز پیش بود که یه گربه پرید روم تو ماشین شوکه شده بودم و درحال سکته😥

اخییییی......گربه چی شد ؟

واااای فیلم عروسی دوستم ..اولین صحنه شام خوردنشون از میز ما بود ...حالم بد شد...این تیکه رو باید کلا ...

😂😂😂😂😂من تا فیلمبردار میاد سمتم شالمو کلا میندازم توسرم

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍