2777
2789
عنوان

اقدامیا

90 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

امروز رفتم دکتر سونوگرافی کرد گفت انگار کیست ریز داری که قرص مینویسم تا دو ماه باردار میشی

بعد نوشت برم ازمایشگاه

آزمایشگاه برا چی میرم ؟کسی شرایط منو داشته ؟

🩷

https://ninisite.co/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده?page=1

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزدلم 

بخدا بروو خیلی خوبه تاپیک زری جونو بخون خودش بعد ۱۸ سال با دارو و اینا نشده ولی با این دستور شده و توگروهی ک من هستم بالای بیست نفرر باردار شدن بخدا 

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
بخدا بروو خیلی خوبه تاپیک زری جونو بخون خودش بعد ۱۸ سال با دارو و اینا نشده ولی با این دستور شده و ت ...

رفتم اون دستوراتی که نوشته بودو انجام بدم یعنی ؟

خرما و سیاه دونه ؟

فک کنم مفیده اره حتما امتحان میکنم 

🩷

رفتم اون دستوراتی که نوشته بودو انجام بدم یعنی ؟ خرما و سیاه دونه ؟ فک کنم مفیده اره حتما امتحان م ...

ادامش هم‌بخون گفته نباید دارویی چیزی استفاده کنی حتی فولیک اسید بعدش ده روز قبل پری قطع کن نخورریااا

والا نگفت چیزی خیلیم شلوغ بود سرش من اومدم از شما بپرسم 😂😂😂😂

وا خب پول دادی خواهر🤣🤣🤣

#خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻‍♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِ‌ای_کِـ‌ بِهم‌ دادی🥰🤰🏼❣️