2777
2789
کسی مشکل منو داشته؟چیکار کرده 

منم تازه باردارشدم و هیچی نوک سینه ندارم نمیرونم واقعا

سلام ☺دوستای عزیزم منم مثل همه شما کابر قدیمی ام که اکانتهام به باد رفته 😏گفتم که نگید عضویت مبارک آلرژی دارم بهش😁اینم بگم صدتا اسم مستعار انتخاب کردم نیاورد خسته شدم گفتم پوووووووف و نوشتم و درکمال ناباوری سیو شد🤐همتونو دوست دارم شماهم منو دوست داشته باشید😋دیگه چی بگم؟؟؟  راستش حرفی ندارم فقط یه تیکه کلامی دارم که توهر شرایطی آرومم میکنه اونم اینه که تو بدترین شرایطم به فکر بدتراز خودت باشی و هیچوقت خودتو نبازی خدا ی جایی خودشو بهت نشون میده که از بودنش حیرت زده میشی خوب سرتونو درد نیارم🤗بدرود عزیزرانم
کسی مشکل منو داشته؟چیکار کرده  

اصلا مهم نیس اندازش

بچه می کشه بیرون با مک زدن

در ضمن اوایل شیردهی سینه سنگین میشه خودش‌اثر بسزایی داره

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ک این سوالو میپرسم با نوک سینه کوچیک میشه ب بچه شیر داد ینی بچه میگیره سینه رو؟واقعا مشکل دار ...

چند دفعه بچه بخوره سینه ات نوک پیدا میکنه اگرم نشد مصنوعیشو دارو خانه ها دارن واسه شیر دادن به بچه فکر این چیزا نباش همه چیز راه حل داره

اخه نوکش میره تو باید با دست بیارم بیرون

عزیزم بقول دوستمون هاله رو بزار تو دهان وقتی میمکه خودش میاد بیرون

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
جنسیت بچتون چیه؟

تازه باردارشدم گلم

سلام ☺دوستای عزیزم منم مثل همه شما کابر قدیمی ام که اکانتهام به باد رفته 😏گفتم که نگید عضویت مبارک آلرژی دارم بهش😁اینم بگم صدتا اسم مستعار انتخاب کردم نیاورد خسته شدم گفتم پوووووووف و نوشتم و درکمال ناباوری سیو شد🤐همتونو دوست دارم شماهم منو دوست داشته باشید😋دیگه چی بگم؟؟؟  راستش حرفی ندارم فقط یه تیکه کلامی دارم که توهر شرایطی آرومم میکنه اونم اینه که تو بدترین شرایطم به فکر بدتراز خودت باشی و هیچوقت خودتو نبازی خدا ی جایی خودشو بهت نشون میده که از بودنش حیرت زده میشی خوب سرتونو درد نیارم🤗بدرود عزیزرانم
سایز سینه فرق نمیکنه واسه شیر دادن؟کوچیک باشه

نه عزیزم دیدم کسایی رو که سینه های کوچیک داشتن ولی شیر زیاد و برعکس با سینه ی بزرگ شیرشون کم بوده از الان نگران این چیزها نباش اونی که میده خودش همه رو درست میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تازه باردارشدم گلم

لایک فراوان برای امضاتون

ببخشید ک این سوالو میپرسم با نوک سینه کوچیک میشه ب بچه شیر داد ینی بچه میگیره سینه رو؟واقعا مشکل دار ...

اره بچه كه ميك بزنه نوكش در مياد

اگه كه نه برو داروخانه لاستيك سر سينه بخر