2777
2789
عنوان

هر چی میخوام بیخیال باشم نمیتونم😭

259 بازدید | 15 پست

دقیق نمیدونم چندماه اقدامم ولی میدونم آذر به بعد پارسال بود واسه بارداری نزدیک کردم ولی هنوز که هنوزه باردار نشدم😢

شوهرم تستسترونش ضعیف بود😭

تحت درمانه نزدیکی هم داریم

برام دعا کنید دیگه خسته شدم دلم بچه میخواد😭

بالاخره مامان شدم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب شوهرت کاسنی بده بخوره. زیاااااد. اگ مزه شو دوس نداره پودرشو بگیر یاخودت خشک کن پودر کن بریز تو غذاهاش. اسپرم شوهرتو و کللللا هر چی ب اسپرم مربوطه رو کمک میکنه

لایک نکنید اه
عزیزم ب شوهرت کاسنی بده بخوره. زیاااااد. اگ مزه شو دوس نداره پودرشو بگیر یاخودت خشک کن پودر کن بریز ...

برا کسی که اسپرمش تحرکش هم کم خوب؟

خدایا شکرت واسه این فرشته ای که بهم دادی
عزیزم ب شوهرت کاسنی بده بخوره. زیاااااد. اگ مزه شو دوس نداره پودرشو بگیر یاخودت خشک کن پودر کن بریز ...

کاسنی میخورد بدنشو سرد کرده بود دیگه نمیخوره.

خودمم واژنم خشکه با لوبریکانت نزدیکی میکنیم

بالاخره مامان شدم😍
کاسنی میخورد بدنشو سرد کرده بود دیگه نمیخوره. خودمم واژنم خشکه با لوبریکانت نزدیکی میکنیم

اره کاسنی طبعش سرده. اما راهکار داره. تو غذایی ک کاسنی میریزی یا باش کاسنی میاری فلفل بریز. من خودم الان حامله م ب سردیجات معدم واکنش میده ب شدددت. گرمیجاتم نمیشه زیاد بخورم بچه م زردی میگیره. ترشی فلفل درست کردم. با هرررر غذایی هرررر چقدرم سرد باشه ازون ترشیه میخورم. تاحالا ک کمکم کرده. کاسنیو بش بده بعد ی چیز گرم بده بخوره. مثلا اگ تو کوکو ریختی فلفل قرمزم برن ب کوکوت

لایک نکنید اه