2777
2789

سلام مامانامن هفته ۳۴هستم میخاستم بدونم برای زایمان قبلش بایدبرم توبیمارستان تشکیل پرونده بدم یاهروقت دردم گرفت برم بیمارستان قبول میکنن

عشقابرام دعاکنید خونه بزرگی که دوستدارم روبخریم😘😘

من رفتم مطب دکترم تشکیل داد برام اصن بیمارستان نرفتم

ن منظورم برای زایمان توبیمارستانی ک رفتی اونجام تشکیل پرونده دادی یان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش دکتری که تو همون بیمارستان کلر میکنه بعد هر وقت دردت گذفتتموم مدارک پزشکیتو همرات ببر

اخه من دکترم فقط توبیمارستان شخصی هست من خودم میخام برم بیمارستان محب یاس نیمه دولتی هست 

اخه من دکترم فقط توبیمارستان شخصی هست من خودم میخام برم بیمارستان محب یاس نیمه دولتی هست  

ی دکتر خوب تو همون بیمارستان که میخوای زایمان کنی پیدا کن این دو ماه اخر برو پیشش منم همین کارو کردم

ی دکتر خوب تو همون بیمارستان که میخوای زایمان کنی پیدا کن این دو ماه اخر برو پیشش منم همین کارو کردم

میشه بگی کدوم بیمارستان رفتی

اخه بیمارستان بهم دوره سختمه موقع درد برم بستری نمیکنن؟؟

میشه بگی کدوم بیمارستان رفتی

من شهرستانم دکتر ت بیمارستان خصوصی کار میکرد منم بعد 6 ماهگی رفتم پیش ی دکتر که تو بیمارستان دولتی کار میکرد هم سر بارداری اولم هم دومی که دوهفته دیگه زایمانمه

اخه بیمارستان بهم دوره سختمه موقع درد برم بستری نمیکنن؟؟

تحقیق کن ببین این کارو میکنن تو شهر ما سه تا بیمارستان دولتی هس یه بیمارستان که میخواستم برم دیدم زودتر از 37 هفته  درد بگیره قبول نمیکنه رفتم ی بیمارستان دیگه