2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه باغ داشتیم شرکاتی سهم خودمونو فروختیم

طلاهامو فروختم

برادرشوهرم کمک کرد که الان یک دنگ تو خونه سهم داره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
ببین عزیزم باید کمک خونواده شوهر و عروس باشه این زمونه دیگه عین قدیم نیست باید کمک بشه به زندگیای نو ...

برا ما ک نیس ازطرف خانواد شوهر، چکار کنیم ؟

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر

ما هیچ کس کمکمون نکرد؛ خانواده شوهرم که از ناراحتی این که خونه به اسم من بود حتی برامون خونه نویی هم نیاوردن؛ ولی مامانم طفلک فقط ضمانت وام هامون رو کرد 

خودمون با زور بازوی خودمون خریدیم، اول یه خونه 75 متری بود که سه سال توش نشستیم ولی الان حدود 20 روزه که یک خونه 110 متری خریدیم و اسباب کشی کردیم اینجا

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
باید خونواده شوهر و عروس کمک کنن بیشتر شوهر

بابای من ک یکی از واحداشو داده فعلا میشینیم دوساله. براقرضم میشه روش حساب کرد. اما خانواده شوهرم نمیشه روشون حساب کردخسیسن و بسی پررو

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر