2777
2789

ببین عزیزم دنبال هرچی بری همونو پیدا میکنی مطمئن باش

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم،متوجه بشه هم ااتمادش بهت از بین میره،هم وقیح میشه و دیگه علنی بهت خیانت میکنه،هم جبران میکن ...

حس ششمم بهم میگه داره یه کارای مخفیانه می کنه پس چجوری سر از کارش در بیارم

من اگ بخوام این کارو کنم:

اول ب خودم میگم میتونم ازش جدا بشم یا نه..یعنی احتمالا اگ چیزی تو گوشیش پیدا کردم میتونم طلاق بگیرم و خونه پدری منو میپذیرن یا نه.بعدشم تامیتونم نمیگردم.اعصاب خودم راحت تره.چون میدونم طلاق نمیتونم بگیرم😏نکته دیگ اینکه هرکی یه پنهان کاری و گندکاری هایی داره😐فقط میخوام خدا کمکم کنه یا چیزی نفهمم یا فهمیدم حداقل بتونم طلاق بگیرم

حس ششمم بهم میگه داره یه کارای مخفیانه می کنه پس چجوری سر از کارش در بیارم

ببخشید ها ولی میخای بدونی که چی بشه،بی خیال باش بچسب به زندگیت با شور و حال و شادی،بزار اگه چیزی هم هست تو لفافه بمونه و احترام شما رو هم داشته باشه،بفهمید بحث می کنید اونم دیگه جسارت پیدا میکنه،جوری رفتار کن که عاشق بودن با شما باشه و خودش دور هر کسی غیر از شما رو خط بکشه

ولی می دونم اگه بفهمه دمار از روزگارم در میاره

من اون موقع ها ک نامزد بودیم از این کارا زیاد کزدم.مکالمه هاش چک میکردم.شماره ناشناس چک میکردم.تلگرامش.چت دوستاش.تاریخچه سرچ هایی ک تو اینترنت میگرده..بعد ب خودم گفتم چقدر احمقم.ک چی مثلا زیرنظربگیرم خودمو حساس کنم.ب درک الان اصلا نمیگردم.هردو گوشی هامون آزاده خواستیم چرخ میزنیم  توش نخواستیم هم نمیزنیم

من اون موقع ها ک نامزد بودیم از این کارا زیاد کزدم.مکالمه هاش چک میکردم.شماره ناشناس چک میکردم.تلگرا ...

اخه چند بار شماره های مشکوک داشت خودشم انکار می کرد تازه چند تا پیام هم دیدم

اخه چند بار شماره های مشکوک داشت خودشم انکار می کرد تازه چند تا پیام هم دیدم

نمیدونم حق باشماس یاشوهرت.اگ بگردی ممکنه چیزایی پیدا کنی ک اصلا خوشت نیاد.اگ طاقت داری بگرد اگ ن ک هیچی.فقط خودت اذیت میشی

اگر چیزایی که دیدی انقدر محکم هست که به شک رسیدی اینکارو بکن چون همیشه گوشه ذهنت شک دیوونت میکنه

ولی به هیچوقت اجازه نده بفهمه ک خیلی برات گرون تموم میشه

مهربونا واسه خوشبختی و آرامش خودم، همسرم و زندگی تازمون صلوات بفرسید