2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها زندگی مشترکشون خوب نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 43 پست
بابای منم فوق العاده سخت گیر بود و منو خیلی عذاب داد همیشه هر اتفاق بد و حرف تلخی که میشنوم از چشم ا ...

منم همینطور خواستم ازسخت گیری های بابام تموم شم گیر یه مشت غول افتادم

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...
منم موندم تو زندگیم شوهرم بد نیست ولی خانوادش روانیم کردن 

منم شوهرم بد نیست فقط بشدت باهم متفاوتیم متاسفانه تا 6 ماه بعد عقدمون همچنان نقش بازی میکرد بعد کم کم خود واقعیش نشون داد و من فهمیدم ک چقدررررر تفاهم نداریم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من یه جام عزیزم دم به دقیقه صداشون تو ذهنمه  چطوری بندازم با زندگیم بازی میکنن

بخدایمدت امتحان کن.وقتی میبینیشون هرچی میگن توذهنت ب مسخره بگیر واصلا واکنش نشون نده.یابگوفهمش بیشترازاین نمیرسه. یوقتی میشه ک نمیفهمی کی اینقدبرات بی اهمیت شدن

منم شوهرم بد نیست فقط بشدت باهم متفاوتیم متاسفانه تا 6 ماه بعد عقدمون همچنان نقش بازی میکرد بعد کم ک ...

دیگه تفاوت خیلی سخت میگذره ولی میتونی کم کم به راه بیاریش کوچولو کوچولو با زبون ریختن میتونی 

منم اینجورفکرمیکردم.بعدها فهمیدم خودموتباه کردم واقعا فقط خودشخص مهمه .ی پیرزنوک اسمش مادر شوهره برا ...

حرفتو قبول ولی همین پیرزن همچین تاثیر خیلی زیادی روی تربیت و افکار همسرمون داره مخصوصن ما هایی که مجبوریم با خانواده همسر توی ساختمون زندگی کنیم

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
ازه من با این که خانوادم واقعا سطح فرهنگیشون بالاس و آدمای خوبین گیر بد آدمایی افتادم پدرم خیلی سخت ...

منم ازدواجم بخاطر بداخلاقي بابام بود گفتم هركي با بابام كنار اومد رو انتخاب ميكنم شد بدترين خاستگارم بابام هرچي خاستگار خوب و با كلاس بود رو پروند با اخلاقاي بدش 

حرفتو قبول ولی همین پیرزن همچین تاثیر خیلی زیادی روی تربیت و افکار همسرمون داره مخصوصن ما هایی که مج ...

اونکه بله بزرگترین اشتباه هرکسبم اینه ک کوچیکترین بی احترامی ب مادرشوهرش بکنه یاحرفی پیش شوهرش بهش بزنه.من ازمامانش متنفربودم تنفرفقط خودمومریض کرد.ولی همیشه میگم مامانت خیلی بمن بدکرده دلم شکسته اماتوهین بهش نمیکنم چون ازچشم شوهرت میفتی.مردتونو همراه کنین باخودتون نه باحیله بامهربونی 

منم ازدواجم بخاطر بداخلاقي بابام بود گفتم هركي با بابام كنار اومد رو انتخاب ميكنم شد بدترين خاستگارم ...

خیلی سخته آدم هم مجردیش تباه شه هم متاهلی بعضی وقتا میگم حتما سرنوشت من مردای زندگیم بداخلاق باشن 

یکسال از من کوچیک تری.زندگی منو داغون  با سیلی صورت سرخ نگه داشتم تومردم

من بیشتربه خاطر پسرم تحمل می کنم شوهرم خوبه ولی اخلاقای خوبش ۲۰اخلاقای بدش ۸۰سخته باهاش ساختن

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
منم خیلی وقتا همین حسو دارم خیلی دلم میخواد فقط به شوهرم فکر کنم و فقط عاشق اون باشم اما خیلی کاراش ...

منم مث توام ازاین کارم خجالت می کشم ولی تقصیرخودشه اون باعث شدمن این آدم بشم

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
حرفتو قبول ولی همین پیرزن همچین تاثیر خیلی زیادی روی تربیت و افکار همسرمون داره مخصوصن ما هایی که مج ...

فدات شم حرف دل منو زدی😭

دیگه تفاوت خیلی سخت میگذره ولی میتونی کم کم به راه بیاریش کوچولو کوچولو با زبون ریختن میتونی 

الان خیلی عوض شده خیلی خوب تونستم رامش کنم ولی گه گاهی دوباره همونجوری میشه خیلی عصبی میشم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫