2777
2789
عنوان

کسی هست که....

73 بازدید | 15 پست

کسی هست که مربی مهد کودک باشه؟؟؟؟؟

یا میدونین که چطور میشه مربی مهد شد؟

چه مدرکی لازمه؟

چه کارایی میشه کرد؟

بعد اینکه مدرکو گرفتیم میشه مهد زد؟؟؟؟

درامدش چطوره؟؟؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی گفت لایک کنه من لیسانس دارم دلم میخواد مربی بشم اما لیسانسم اصلا مرتبط نیست باهاش

درس و دانشگاه خاصی داره؟چه رشته ای؟

میشه واسه خوبشدن حالم یدونه صلوات بفرستی🙏خـــــدایا به بزرگیت و رحمانیتت و بخشندگیت و به مهربونیت وخوبی خودت،حـــال دل خراب مارو خوب کن🙏 ای گــره گــــشا ،گــــره بگشاے🙏
اگه  کسی بتونه مهد بزنه که درآمدش عالیه   ولی میگن مربی ها بیشتر ۵۰۰ نمیگیرن  ...

چجوری میشه مهد زد

من سرمایشو دارم فقط بگو مدرک چی میخواد و شرایطش چیه

سرمایه لازمشم بگو لطفا

اگه  کسی بتونه مهد بزنه که درآمدش عالیه   ولی میگن مربی ها بیشتر ۵۰۰ نمیگیرن  ...

اگه کلاسای فنی حرفه ای رو بریم مدرک میدن خب دیگه؟

کسی که روانشناسی خونده راحت‌تر میتونه مربی مهد شه اما هستن کسایی که رشتشون مرتبط نبود و مربی شدن

تازه تونت داشتم سرچ میکردم دیدم نوشته بود با مدرک دیپلمم میشه مربی شد

واقعا؟ چه خوب

اره

ولی یه سری کلاسارو باید گذروند

دروسی که مربی مهد کودک باید بگذراند:

- روانشناسی رشد کودک
- بازی و اسباب بازی
- آموزش مفاهیم اجتماعی و دینی
- بیماری‌های شایع در کودکان
- شیوه‌های قصه گویی به کودکان
- آشنایی با اختلالات عاطفی و رفتاری کودکان
- آشنایی با کمک‌های اولیه

هرکی گفت لایک کنه من لیسانس دارم دلم میخواد مربی بشم اما لیسانسم اصلا مرتبط نیست باهاش

مؤسس مهد کودک باید مدرک کارشناسی داشته باشه

من اگه بخوام بشم فوقش همون مربی مهد بشم  

کارشناسی هرمدرکی؟

والا نمیدونم دیگه