سلام من ۲ساله ازدواج کردم هر وقت با شوهرم دعوا میکنم همه دنیارو توسرم میزنه و میگ من تورو نمیخاستم اصلا تورو ب زور ب من دادن و کلی چرت و پرت منم میتونم جوابشو بدم اما نمیدم و کوتاه میام وقتیم گریه میکنم اولش ک اون حرفای مزخرفو تحویلم میده بعد باز میاد بغلم میکنه میگ ببخشید موندم چیکار کنم حرفاش خیلی ب دلم اومده خسته شدم نه راه پس دارم نه راه پیش کمکم کنین هنوز ک دیر نشده طلاق بگیرم یا نه ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍
چرت میگه ببخشیدا شوهرمنم صدتا چیز میگه ولی به جای جاش برسه ببینه من دعوا نمیکنم بحث نمیکنم باهاش جلوی روی خواهرشم ایستاد قید همه رو زد ولی بازم الان بحث کنیم صدتا چیز میگه یکم جواب بدم کتک میزنه به دل نگیر بابا فقط جوابشو نده پرو نشه دوما نه قهر باش نه خیلی مثل قبل دورش بگرد معمولی