2777
2789

سلام من ۲ساله ازدواج کردم هر وقت با شوهرم دعوا میکنم همه دنیارو توسرم میزنه و میگ من تورو نمیخاستم اصلا تورو ب زور ب من دادن و کلی چرت و پرت منم میتونم جوابشو بدم اما نمیدم و کوتاه میام وقتیم گریه میکنم اولش ک اون حرفای مزخرفو تحویلم میده بعد باز میاد بغلم میکنه میگ ببخشید موندم چیکار کنم حرفاش خیلی ب دلم اومده خسته شدم نه راه پس دارم نه راه پیش کمکم کنین هنوز ک دیر نشده طلاق بگیرم یا نه ؟؟

آخه چرا تا تقی به توقی میخوره حرف از طلاق میزنید ؟

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط طلاق 😐😐😐😐😐

❤️ به خدا گفتم :« بیا جهان 🌏 را قسمت کنیم... آسمون واسه من ابراش ☁️ مال تو....دریا مال من موجش 🌊 مال تو.... ماه مال من خورشید☀️مال تو.... »خدا خندید و گفت : « تو بندگی کن همه دنیا مال تو... من هم مال تو.............>>😍

طلاق نگیر،اما جوابشو بده،،بگو منکه نیومدم خاستگاری،تو اومدی،بیخود کردی وقتی نمیخاستیم اومدی خاستگاری،منم بقدر خودم خاطرخواه داشتم نمیومدی تا من با اونی که میخادم ازدواج میکردم

بگو الهی امین

من خودم وقتی عصبانی میشم به شوهرم میگم ازت متنفرم

حالا دیگه واقعا ازش متنفرم؟؟ 

این حرفا دلیل طلاق نمیشن عزیزم خونه خاله که نیومدی هروقت دلت خواست بری خونتون

حرف یه زندگی مشترکه اینقدر راحت راجع به بهم زدنش حرف نزن

وسط دعوا شیرینی پخش نمیکنن

چرت میگه ببخشیدا شوهرمنم صدتا چیز میگه ولی به جای جاش برسه ببینه من دعوا نمیکنم بحث نمیکنم باهاش جلوی روی خواهرشم ایستاد قید همه رو زد ولی بازم الان بحث کنیم صدتا چیز میگه یکم جواب بدم کتک میزنه به دل نگیر بابا فقط جوابشو نده پرو نشه دوما نه قهر باش نه خیلی مثل قبل دورش بگرد معمولی 

خدایاشکرت 🌹🌹🙏