2777
2789
عنوان

زخم واژن

15309 بازدید | 16 پست
دکتر بهم گفت زخم داری واسم ژل واژینال تریپل سولفا تجویز کرد بعد از سه هفته رفتم پیشش گفت بهتر شده ولی هنوز خوب نشده . این سری بهم پوویدون آیداین داده مثل بتادین میمونه وقتی شب ها میزنم خییییییلی سوزش دارم . صبح هم خیلی کم احساس خارش دارم .

کسی هست تا حالا از این دارو استفاده کرده باشه . شما هم سوزش داشتید ؟
لاحول و لا قوة الا بالله العلى العظیم
سلام
اون که همون بتادین .
والا من زخم داشتم اما تجویز دکتر رام فرق داشت
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....
"اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط"....
یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط.....
سلام مینولی جون.
منم زخم داشتم. اول پوویدون استفاده کردم. یکم سوزش داشتم. خارشم هم بعد استفاده خوب شد . بعد بهم تریپل سولفا با آزیترومایسین داد خوب شد. اما من داروهامو دقیقه سروقت استفاده می کردم.
ان شااله خوب میشی. نگران نباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فاطمه جون به منم داکسی سایکلین داده که سر وقت استفاده میکنم و این پوویدون که شبا استفاده میکنم ساعت خاصی نداره که داره ؟

من کمی خارش هم دارم از وقتی که این پوویدون استفاده کردم خارش دارم قبلا نداشتم که طبیعیه ؟
ببخشید دوستم رفته بودم سراغ ...

من تریپل سولفات رو استفاده کرده بودم با یه چیز دیگه اسمش یادم نیست

نه من خوب نشدم یعنی با دارو خوب میشدم اما دوباره روز از نو زوزی از نو

من در نهایت فریز کردم
مینونی جان خارش یکی از علت های زخم هم هست .
یعنی من به دکترم گفتم خارش هم دارم گفت قارچ و عفونت نداری علت خارشت مال زخم

البته خب همه یه جور نیستن مال من علتش این بود از دکترتون بپرس می گه چون موقع معاینه متوجه مشن
من زخم داشتم خیلی عمیق بود انقدر که موقع نزدیکی و حتی استفاده از اپلیکاتور خونریزی می کرد. دکتر گفت باید فریز کنی. اما من قبول نکردم . داروهامو مرتب استفاده کردم . آزیترومایسین روزی 2 تا و تریپل سولفا هم روزی 2 بار. نزدیکی هم کاملا قطع کردم. هر روز لباس زیرم رو عوض میکردم و تو خونه بدون لباس زیر بودم با دامن. یکی از آشناهامون گفت از عطاری عنبرنسارا بگیر و دودش رو به خودت بده. نمیدونم شما اعتقاد به داروی گیاهی داری یا نه. اما عنبرنسارا خیلی بده. من که چندشم میشد. اما گرفتم و مثل اسپند دود کردم و دودش رو به خودم گرفتم. خیلی بوی بدی هم داره. اما شاید باورت نشه با بار اول استفاده خارشم قطع شد. چند باری هم اونو دود کردم. سه هفته بعد که رفتم دکتر گفت زخمم کاملا از بین رفته.
غصه نخور میتونی با یه مقدار مراقبت سریع خوب بشی. مهمترینش هم قطع رابطه جنسی تا بهبودیه. چون هم زخم شما تازه میمونه و هم ممکنه همسرت هم دچار بشه. امیدوارم کمکت کرده باشم. سوالی داشتی در خدمتم فقط شاید دیر به دیر بیام و ببینم اما جواب میدم
سلام

ممنون از راهنماییتون بچه ها .

فاطمه جون حتما امروز عنبر النسا میگیرم استفاده میکنم . ممنون که گفتی

راستش من امروز یه لک هم دیدم نمیدونم به خاطر زخم هست یا دارم پری میشم (چون دیدروژسترون میخورم )

منم خیییییییلی رعایت میکنم اما از وقتی پوویدون استفاده میکنم خارش پیدا کردم که قبلا نداشتم . میگم شاید بهم نمیسازه داره بدترش میکنه
فاطمه جون به منم داکسی سایکلین داده که سر وقت استفاده میکنم و این پوویدون که شبا استفاده میکنم ساعت ...

عزیزم شما زخم واژنت خوب شد؟من اول واژنم زخم شده با اینه دیدم خیلی ترسیدم