2777
2789

دو روز دیگه موعدمه این ماه سه تا هفت پری شبی دوتا لتروزول و از سه تا دوازده پری شبی یکی تاموکسیفن خوردم و دوتا امپول اچ سی جی زدم الان از وقتی امپولو زدم دل درد با تیر کشیدن تخمدانارو احساس میکنم و یوبس و نفخ هم دارم بنظرتون میتونه از علائم بارداری باشع یا از عوارض امپوله خواهشا هر کی هر چی میدونه بگه دعا کنید این ماه مامان شده باشم

من بادارو باردارشدم اما لترزل و آمپول سینال اف الان ۷ هفته ام

سلام ☺دوستای عزیزم منم مثل همه شما کابر قدیمی ام که اکانتهام به باد رفته 😏گفتم که نگید عضویت مبارک آلرژی دارم بهش😁اینم بگم صدتا اسم مستعار انتخاب کردم نیاورد خسته شدم گفتم پوووووووف و نوشتم و درکمال ناباوری سیو شد🤐همتونو دوست دارم شماهم منو دوست داشته باشید😋دیگه چی بگم؟؟؟  راستش حرفی ندارم فقط یه تیکه کلامی دارم که توهر شرایطی آرومم میکنه اونم اینه که تو بدترین شرایطم به فکر بدتراز خودت باشی و هیچوقت خودتو نبازی خدا ی جایی خودشو بهت نشون میده که از بودنش حیرت زده میشی خوب سرتونو درد نیارم🤗بدرود عزیزرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از اولین علائم های بارداریم نفخ بود انشاالله که باردار باشی 

بی بی چک شاید نشون بده ها من ۳ روز قبل موعدم نشون داد

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
خوشبحالت برا منم دعا کن 

حتما

سلام ☺دوستای عزیزم منم مثل همه شما کابر قدیمی ام که اکانتهام به باد رفته 😏گفتم که نگید عضویت مبارک آلرژی دارم بهش😁اینم بگم صدتا اسم مستعار انتخاب کردم نیاورد خسته شدم گفتم پوووووووف و نوشتم و درکمال ناباوری سیو شد🤐همتونو دوست دارم شماهم منو دوست داشته باشید😋دیگه چی بگم؟؟؟  راستش حرفی ندارم فقط یه تیکه کلامی دارم که توهر شرایطی آرومم میکنه اونم اینه که تو بدترین شرایطم به فکر بدتراز خودت باشی و هیچوقت خودتو نبازی خدا ی جایی خودشو بهت نشون میده که از بودنش حیرت زده میشی خوب سرتونو درد نیارم🤗بدرود عزیزرانم