2777
2789

خانما کیا تنبلی داشتن و درمان شدن؟چند وقت جلوگیری انجام دادین و بعد بچه دار شدین؟

من نزدیک چارماهه ازدواج کردم و تنبلی دارم الان دارم دارو مصرف میکنم و دکتر گفته واسه بارداری باید اقدام کنم چون احتمال ناباروری هست.ولی اخه من الان شرایطش رو واسه بچه دار شدن ندارم 

کسی مثل من بوده چند وقت جلوگیری کردین و بعد بچه خاستین؟

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ورزش کن و رژیم بگیر بچه دار میشی بمنم همه همینو گفتن میخوام شروع کنم انشالله نتیجه میده نگران نباش

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

جسارتا تنبلی تخمدان درمان نداره 😣😐

درسته، درمان نداره ولی میشه کنترلش کرد با کاهش وزن، و میشه باردار شد

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

تنبلی تخمدان چه علاعمی دارا

پریود نامنظم یا دردناک 

پرمویی صورت جوش صورت

چاقی علایم فرق میکنه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

منم تنبلی داشتم عقدبودم رفتم دکترمیگفت بایدتحت نظرباشی تا حامله بشی منم اصلا حالا حالانمیخاستم و دیگه پیگیرنشدم..تاچن وقت پیش رفتم دکترو گفتم اینجوری شده و اینجوری شنیدم بد بهم گفت نه اصلا تنبلیت شدیدنیستو فعلا اگه بچه نمیخای طوری نیس..ب نطرم پیش ی دکترخوب برو.ببخش طولانی شد.

پریود نامنظم یا دردناک  پرمویی صورت جوش صورت چاقی علایم فرق میکنه

البته بعضیا هم با وجود پریود منظم تنبلی دارن