2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شمیدم‌میگن اونایی که دین و ایمانشون خیلی خیلی کمه و ناشکری میکنن مبتلا میشن . نه‌راهی نداره

اینجوری باشه که همه کشورای خارجی ک مسلمون نیستن باید برص داشته باشن که😐

هرچند مدت یه بار چک میکنم ببینم شبیه اونایی که ازشون بدم میاد نشده باشم🧐خیلی مهمه چک کنید😎😂

یکی از فامیلای دور بابام مبتلا شده بود خیلی وحشتناک بود حتی خانومش چندشش میشد بهش برسه، همش مادرش کنارش بودگ نه خوب نشده میگن تا آخر عمرش اینطور می مونه، اولش چندماه بیمارستان بستری شد کسی جرات نمیکرد ملاقاتش بره چون خیلی شدید بود گ همه فک میکردن شیشه مصرف میکنه که اینطور شده که گفتن نه پیسی گرفته

فقط خدا 
این چه فرمایشیه وااا همش جهالت و خرافات شما هم تکرارش نکن 

من ایا این رو به شما یا دیگیری قبولوندم ؟ایا مجبورتون کردم که این رو باور کنید؟شما‌میتونید نادیده بگیرید و رد شید و بگین حرف این‌کاربرو باور نکن ...من این‌نقل رو شنیدم از در و همسایه یا گاها اشنایان چندموردشم دیدم و اون چیزی رو که میدونستم گفتم ..

درمهربانی همچون باران باش که در ترحمش علف هرز و گل سرخ یکی است ...اینجا همه مجازین چه خوب باشن چه بد تا یک ساعت دیگه که تو به روزمرگی هات برسی اونا از یادت میرن ...ادب نشانه شخصیت انسانه پس با انسانی که ادب نداره بحث نکن ...اینجا عده ی زیادی هستن که میگن ما انسان دوستیم ولی به هرچیزی که مطابق میلشون نباشه توهین میکنن...به کسی که تو ۱۷ سالگی ازدواج کرده میگن بدبخت و بیچاره و چون مجبوره داره تظاهر به خوشبختی میکنه ...اینجا آدمها با حرفای قلمبه سلمبه هرچی دلشون میخواد بهم میگن ولی در نهایت مجازین و حقیقی نیستن ...