2777
2789

فک نکنم کسی باشه ک تابحال دروغ نگفته باشه

خودم بچه ک بودم ب دوسم گفتم من از ماه اومدم و یه روز میرم و این یه رازه.بنده خدا باور کرده بود😂

جوونیامم با یکی از دوسام رفتیم گشت و گذار و پشر بازی!!

ب مامانم گفتم دانشگاه میرم

در من زنی دیوانه فریاد میزند…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قابل گفتن نیس😐

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

تنها دروغم و بزرگترینش به خانوادم بود گفتم دانشگاه منو دیده (دوست بودیم باشوهرم)

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

رفتم تركيه يبار يواشكي ١ روزه هم اومدم

( حسوداي پلاستيكي الان ميگن دروغه)😒😒😒

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤