2777
2789

اصلا خوشم نمیاد از این سوال‌.

شاید من بخوام نون خالی بخورم اصلا.

بنظرتون چی جواب بدم؟

ی جا خوندم هر وقت دوسندارین ب سوالی جواب بدین بگین مگه چطور؟

ولی رومم نمیشه اینو بگم😑

خداروشکر دیگه باردار نیستم.تیکر تولد یکسالیه گل دخترمه😁😍 ی صلوات بفرست برا اونایی که آرزوی مادر شدن دارن (خدایا هرچه زودتر این نعمت رو بهشون بده)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو زهرمار اسب پختم‌ 

زندگی دشوارترین امتحان است بسیاری از مردم مردود می شوند چون سعی می کننداز روی دست هم بنویسندغافل از این که سوالات موجود در برگه‌ هر کسی فرق می‌ کند😊

من خو مادر شوهرم بیمار روانیه بی چاره میگه غدا چی پختی منم بهش میگم فلان چیز بلند میشه مثن عکس غذایی که شوهر دوس داره رو و درست کرده میفرسته براش هی میگه واییی اینقدر خوشمزه بود😂😂

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

زشت نیس بگو همینو.   

مادر شوهر من عادت داشت هر چی من و شوهرم حرف میزدیم میگف چی میگی؟ منم حسابی لجم در میومد. دیگه یه مدت هر چی پرسید گفتم با فلانیم(اسم شوهرم) دیگه عادتش ترک کرد

خدایا از رحمتت نا امید نیستم