2777
2789
عنوان

بچه ها برا زهرا کوچولو دعاکنید زودترپیداشه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 66 پست
برای منم سواله...چرا یهو برگشت و رفت و ناپدید شد!!!!

وای تازه فیلمشو دیدم درحال راه رفتن یهو برگشت رفت.همین بود فیلمه؟

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقامن منوجه نمیشم یعنی نظرتون چیه؟

اصلا خیلی غیر عادیه...تو اینستا فیلم دوربین مداربسته اش هست 

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

خدا ب داد دل خانوادش برسه..الان ی می کشه..بیچاره پدرش بیماری ام اس داره..دلم کبابه

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

یهو برگشتنش شاید یکی صداش کرده یاشاید همینجوری برگشته.چیزی که سواله اینه چرا از توکوچه میره بیرون و غیب میشه. من میگم همسایه هاشون بردنش یا توفیلمش یه موتوری میاد پشت پژو و برمیگرده و دقیقا زهرا به طرف موتوریه رفته

واقعا ک چ مادرایی تو کوچه و خیابون خیلیارو میبینم ک غرق خریدن بچه هم با فاصله دو متری پشت سرشون

بعد ک بچه گم میشه میزنن تو سر و کلشون 

خب مراقب باشین چ وضعشه

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
آره همین 

راس میگی  انگار خودمون که میخوایم بریم بیرون توکوچه یادمون میادیه چیزو نیاوردیم یهو مسیرمونو عوض میکنیم نمیدونم چش شده یهو برگشت رفت

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
یهو برگشتنش شاید یکی صداش کرده یاشاید همینجوری برگشته.چیزی که سواله اینه چرا از توکوچه میره بیرون و ...

ولی به دلم افتاده این بچه سالم پیدا میشه ان شاءالله مثل باران

اره من فیلمشو ۲ شب دیدم خیلی ترسیدم چون اصلا عادی نبود

چه جوری نترسیده تو کوچه تاریک بره تا سرکوچه بچه