2777
2789

دوستان من الان تو هفت هفته هستم و چند روز پيش بتا دادم 4000بود خيلي بده !؟؟ اخه بار قبل كه تو شش هفته سونو كردم گفت جنين 3,4 و كيسه زرده هست ولي قلب نداره و مشكوكه ي هفته صبر كن بعد برو كورتاژ 😭😭😭منم بتا دادم 4000 بود يعني رشد نكرده !؟؟؟ بار اول روز 40 پري بتام  200 بود و 48 ساعت بعدش 400

بتات ک خوبه ک

من دوروز بعدتاخیر بتام۸۴۴

منتظرم هفته هفت برم قلب

برامشام مشکوک نیس ی هفته دیگه برو قلبش تشکیل شده

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بتات ک خوبه ک من دوروز بعدتاخیر بتام۸۴۴ منتظرم هفته هفت برم قلب برامشام مشکوک نیس ی هفته دیگه برو ...

وااااقعا الان يك هفته هستش من و شوهرم از بس غصه خورديم و گريه كرديم داريم داغون ميشيم اخه تو شش هفته رفتم سونو واژينال گفت برات اگه متم نيست برو امروز بنداز

وااااقعا الان يك هفته هستش من و شوهرم از بس غصه خورديم و گريه كرديم داريم داغون ميشيم اخه تو شش هفته ...

ن عزیزم صبرکن بیخودی هم گریه نکن به بچه استرس میدی الکی

قلبش تشکیل میشه خاله من همینطوری بود ولی قلبش تشکیل شد دقیقا کی رفتی ودکتر چی گفت

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
بابا بیخیال چرا انقد زود میرید سونو ۸هفته برو قبلا انقد استرس میدن چیزی هم نباشه میشه

عزيزم من اتفاقي رفتم دكتر بيبي هم منفي بود دارو داد گفت قبلش ازمايش بده بعد كه ديد باردارم گفت برو سونو واژينال 4 هفته بودم ساك داشت بعد نوشت بايد 10 روز ديگه بياي دكترم گفت برو رفتم و گفت ساكت نامنظمه و ي چيزايي به زور ميبينم و اينا و برو كورتاژ حالا گفتم دو هفته صبر كنم ايشالا خير نبينن اينقدر گريه ميكنم و غصه ميخورم كه خدا ميدونه ميگن بتامم پايينه شوهرم كه كلا از غصه داره ميتركه ولي هي جلو من خودشو ميزنه به اون راه 

وااااقعا الان يك هفته هستش من و شوهرم از بس غصه خورديم و گريه كرديم داريم داغون ميشيم اخه تو شش هفته ...

چه بی درکن ..حتی اگه رشدشم کم باشه بااااید دو هفته بعد سونو رو تکرار کنی ..اخرین پریودت کی بوده عزیزم ؟

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
ن عزیزم صبرکن بیخودی هم گریه نکن به بچه استرس میدی الکی قلبش تشکیل میشه خاله من همینطوری بود ولی قل ...

عشقم ممنونم من 4 هفته رفتم ساك داشت 

شش هفته جنين و كيسه زرده و گفت ساك نامنظمه و ضربان نداره بتاهم هفت هفته رفتم 4600 بود كاش اين دكتر عوضي اينقدر زود نميگفت برم 

عزيزم من اتفاقي رفتم دكتر بيبي هم منفي بود دارو داد گفت قبلش ازمايش بده بعد كه ديد باردارم گفت برو س ...

همون دیگ خیرندیده ها واسشون مهم نیس ک من جای تو بودم ۱۰تا حرف بارش میکردم و دکترمو عوض میکردم من جات بودم اخر۸هفته برو استرسم کلی تاثیر داره به چیزای خوب فک کن

چه بی درکن ..حتی اگه رشدشم کم باشه بااااید دو هفته بعد سونو رو تکرار کنی ..اخرین پریودت کی بوده عزیز ...

من اخرين پريودم 4 مرداد ولي پريودام خيلي نامنظمه 

واقعا تو مطب سونوگرافي داشتم ميتركيدم از در مطب كه اومدم بيرون بلند بلند گريه ميكردم 😭😭😭😭😭

همون دیگ خیرندیده ها واسشون مهم نیس ک من جای تو بودم ۱۰تا حرف بارش میکردم و دکترمو عوض میکردم من جات ...

اره بخدا ميگم اگه خدايي نكرده چيزي باشه بفهمي و بري كورتاژ بهتره تا بگن بده همچي و صبر كن بخدا تو خونمون فقط سكوته وقتي تم نگاه تم ميكنيم جفتمون از غصه اشك ميريزيم كه چرا اينجوري شد من كه نملخشمشرن برام دعا كنيد