2777
2789

تو نت که  سرچ کردم دستورای متفاوتی اومد 


خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز داغ کن گوشت تفت بده زردچوبه فلفل بزن 

سبزی کرفس که شامل نعناع جعفری و برگ سبزی روشن کرفسه و از قبل خرد و سرخ کردی اضافه کن

نعناع نصف جعفری بریز که تلخ نشه

س لیوان آب بریز بذار بپزه

وسطای پخت رب انار بزن یا رب آلوچه بستگی به ذائقه ات داره میتونی آبلیمو هم بزنی اخراش نمک بزن

بعضیا لوبیا چیتی هم توش میریزن برای لعابش که من خوشم نمیاد

پیاز داغ کن گوشت تفت بده زردچوبه فلفل بزن  سبزی کرفس که شامل نعناع جعفری و برگ سبزی روشن کرفسه ...

کرفسی که من گرفتم برگ روشن نداره و من همون برگای تیره رو خورد کردم 

ایراد داره ؟

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
اع یادم رفت هی گفتم ی چیزیش کمه ها مرسی فداتشم گفتی  استارتر هم یادت باشه ساقه بریزیا تفت داد ...

الان من برگای تیره کرفس رو خورد کردم و سرخ کردم ایراد داره به نظرت

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

سبزی یاش نعنا و جعفری و برگ خود کرفسه که خورد میکنی البته درشت تر از سبزی قورمه باید باشه .تفت میدی ساقه های کرفس رو هم تفت بده یه قاشق هم رب اضافه کن 

لوبیا قرمز رو‌هم جداگانه بپز 

گوشت رو تفت بده ادویا جات بزن و بذار نیم پز که شد سبزی و ساقه کرفس ک  رب زدی رو به گوشت اضافه کن لیمو امانی هم ب تعداد دلخواه خودت اضافه کن البته اگه مغز لیمو امانی رو بریزی خوشمزه تره نمک هم بزن واسه غلظتش هم میتونی یه قاشق آرد تفت بدی با آب حل کنی بریزی توش 

یه رب ب آخر پخت هم لوبیا قرمز رو اضافه کن با شعله کم بذار جابیفته و روغن بندازه 

خورش کرفسای من با این روش عالی میشه البته تعریف نباشه از اطرافیان هیچکی ندیدم غلظت و‌جا افتادگی و‌طعم خورش کرفسش مث مال من باشه 

البته ب جای لیمو امانی آب نارنج هم میتونی بریزی

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز