2777
2789
عنوان

خانما مامانا با تجربه ها لطفا کمک.

117 بازدید | 11 پست

امروز میخوام پسرم و ختنه کنم . ۴۷ روزشه میترسم چیکار کنم . کدوم روش خوبه . سنتی یا حلقه؟؟ چ مراقبتایی لازمه

نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟

سنتی بهتره تو حلقه مقدارزیادی ازپوست برمیدارن که دراینده فرد به زودانزالی دچارمیسه

واینکه اونجامراقبتارو میگن اما تو یه سایزبزرگترپوشک ببندواینکه دیدم بعضیاقطره استامیدن واب قندم میدن که ادراررون کنه که ادراراول اذیت نکنه بهتره که روزاول بازبزاری

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سنتی ختنه کردم پسرم رو. اونجا خودشون میگن پماد میدن و گاهی انتی بیوتیک خوراکی روز اولش یه ذره سخته بعد اکی میشه. فعلا پوشک سایز بزرگتر براش بزار

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

هر کدوم خوبی های خودش داره من حلقه کردم مراقبت خاصی نمی خواد فقط روز اول سخته بعدش راحت میشه استامینوفن هر چهار ساعت بده یه گاز هم تتراساکلین می زنی میزاری روش تا عفونت نکنه 

من پسرمو سنتی ختنه کردم. پوشک یه سایز بزرگتر بگیر. دکتر خودش مراقبت ها رو میگه. برای پسرم پماد چشمی نوشت و گفت باید جای ختنه رو جدا کنم و پماد بزنم تا بهم نچسبن. آنتی بیوتیک و استامینوفن هم داد. حتما بهش بده تا خدایی نکرده عفونت نکنه. من پسرمو یه ماهگی ختنه کردم. هرچقدر کوچیکتر باشه خیلی راحت تره

ما هم سنتی انجام دادیم البته پسرم نه ماهش بود و خیلی عذاب کشید طفلک

برای سن پسر شما هم سنتی بهتره چون الان روز به روز درحال رشده و حلقه ممکنه گیر کنه شنیدم چندنفر بچه هاشون اینطوری شده بود.کوچولو هم هست پوستش فعلا نازکه سنتی انجام بدید دردشو متوجه نمیشه

حلقه روش علمی تر و بهتریه و خطر عفونت و چسبندگی بسیار کمتره و درد کمتری هم بچه متحمل میشه. ضمنا دو تا از متبحرترین جراحان ختنه به من گفتن تا وزن پسرت به 4.5 کیلو نرسیده ختنه نکن. در کرج و تهران دکتر دلشاد رو توصیه میکنم 

کلینیک ختنه تهران هم که تخصصی ترین مرکز ختنه ایران هستش به دلایل کاملا علمی فقط به روش حلقه ختنه میکنه. برای مطالعه این دلایل می تونید به سایت کلینیک ختنه مراجعه کنید