2777
2789
عنوان

جدا كردن جاي خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 43 پست

چرا مال من دنیا نمیاد خیلی دلم میخا بیا پیش خودم بخوابهه😭

حتی کورده بمینه کوردستانیش ئه مینه 👑😏👑کوردستان یک پارچه کردیانه به چوار پارچه بیکن به هزار پارچه هر نادیم کوبانی
ميگم كه پيجر تصويري داره عزيزم. ديگه نگراني نداره كه اينطوري

دو شب اول واسه خودت یکم سخته😄 چون عادت داری به بودنش. ولی از شبای بعد رااااحت میشی حریم شخصیتون هم با همسرت حفظ میشه خیلی خوبه .  به کارت ادامه بده

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بود چون ۱۸ ماهه بودن یکم شرایط فرق داشت من اتاقشونو پر کردم از استیکرای کارتونایی که دوست داشتن ...

اينكه رو پا نميخوابن خيلي خوبه. لالايي و قصه خيلي خوبه ولي ما توي خونواده بچه هامون تا نزديك دو سال رو پا ميخوابن. خودمون بدعادت ميكنيمشون خودمونم اذيت ميشيم. من گفتم رو پا نميذارم كه از شانس پسرم كوليك داشت دكتر گفت با رو پا بخوابون يا راه ببر يا سوار ماشين شو 

ديدم پا راحتتره مجبور شدم 

دقيقا دكتر هم همينو گفت. گفت بزرگ تر كه ميشن تازبكي و تنهايي و هيولا و اينا رو متوجه ميشن و خودشون ا ...

بله من خودم تجربه شو داشتم واسه همین روی این موضوع خیلی جدی پا فشاری کردم و جداشون  کردم.  الان پسر من ۸ سالشه دیشب خوابش نمی برد راحت پاشد رفت یخچال یه چیزی برداشت نشست توی سالن خورد اصلا مارو بیدار نکرد . اینارو صبح برام تعریف کرد من یهو یاد این افتادم سن پسرم بودم می ترسیدم داخل یه اتاق تاریک بشم .  شبا دستشویی داشتم به مادرم میگفتم بیدار بشه منو نگاه کنه برم دستشویی 😕😕😕

به نام خدا😁 مامان دوتا زلزله ☺ هم‌خیاطم هم آرایشگر😁 آشپزیمم که حرف نداره😊 خدایی خوشبحال شوهرم بهش حسودیم شد☹😁😁😁
منم دقيقا. خوابم نميبره اصلا. هي يه شب درمبون دوباره ميارم پيش خودم ميگم حالا يه شبم بخوابه پيشم. ول ...

حالا بد عادت شه چی میشه این همه عادت بد یاد میگیرن ولی این برا من زجره واقعا من دخترمو جدا نکردم الان دیگه خودش جدا شد و میره تو اتاقش یه مدت حرص میخوردم ک چرا جداش نکردم بعد گفتم هروقت بزرگ شد خودش جدا میشه و همونم شد الان ک رفته کلاس سوم نزدیک 6ماهه جدا میخابه کلا

اينكه رو پا نميخوابن خيلي خوبه. لالايي و قصه خيلي خوبه ولي ما توي خونواده بچه هامون تا نزديك دو سال ...

نه اتفاقا تا نزدیک ۲ سال اینا هم روپا بودن بعد ۲ سال دیگه ترک کردن دقیقا از همون وقتی که جاشون جدا شد شیوه ی خوابشمونم تغییر کرد

حالا بد عادت شه چی میشه این همه عادت بد یاد میگیرن ولی این برا من زجره واقعا من دخترمو جدا نکردم الا ...

ميگن بالاخره بايد جداشه زودتر باشه بچه راحت تره

و اينكه نزديكي زن و شوهر سخت ميشه خيلي. از نظر شرعي هم مشكل داره حتي

٩ ساله ديگه خيلي بزرگ شده ممكنه شب بيدار بشه يا ديرتر خوابش ببره. همش بايد مواظبت كرد