2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 64 پست
نهههه چاقی دوست ندارم

البته که شصت کیلو چاق نیست

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم ربطی به اون موضوع هم نداره

مطمینی غذات هم‌نه؟؟تنقلاتت همونه؟؟

من تو خونه خودم هیچ کس نبود تذکر بده انقدر هله هوله نخور

یا شام میپختم خوب میخوردم همینا باعث چاقی شد

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
عزیزم تیروئیدTSH 6.1خیلی بده؟ممکنه باعث بشه باردار نشم یا باعث سقط بشه؟قرص نمیخورم

تا ۴ نرماله

اما شما داری به سمت کم کاری تیروئید میری 

حتما متخصص غدد مراجعه کنید و دارو مصرف کنید 

چون کمبود هورمون تیروئید باعث اختلالات ذهنی در جنین میشه

آهااان😁😁😁

حالا چند ماه دیگه که رابطه اتون کمتر شه تاپیک میزنی شوهرم بهم بی توجه شده😂

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
حالا چند ماه دیگه که رابطه اتون کمتر شه تاپیک میزنی شوهرم بهم بی توجه شده😂

من همه چی رو میتونم باور کنم جز اینکه شوهرم سرد بشه

شاید شب بدون شام بخوابه امما بدون رابطه هرگز

😁😁😁