2777
2789
عنوان

خانومای متاهل و باتجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه بخاطر بهم ریختگی هورمونی باشه 

کاملا طبیعیه خیلیا اینجوری میشن

اگه سوسابقه در زمینه ی بیماری ها داری چکاپ بدی هم بد نیست

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
وا این که چیزی نیست من ۴۵ تا بودم در عرض ۵ ماه شدم ۶۰ 😂😂

پله های ترقی و بدو بدو طی کردی😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
عزیزم تیروئیدTSH 6.1خیلی بده؟ممکنه باعث بشه باردار نشم یا باعث سقط بشه؟قرص نمیخورم

کم کاری داری عزیزم

باید حتما دارو مصرف کنی

مانع بارداری میشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

منم چاق شدم اما جلوشو بگیرا وگرنه اگه بیفتی رو دور چاقی پله های ترقی رو سریع طی میکنی

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴