2777
2789
عنوان

خواب بد من

102 بازدید | 12 پست

سلام دوستان شب خواب دیدم که دوتا ازدندون های آسیاب هم دراومده همراه با خون بود ولی وقتی دندونم رو گرفتم دستم سفید سفید بودن هیچ خون یا لکه ای نداشتن.تعبیر دراومدن دندون هم خوب نیست.دلم آشوبه. نمدونم چکار کنم درضمن خودم چند روزه دندون درد دارم. امیدوارم به خاطر دندون درد این خوابو دیده باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی از همه ...دلگرمی دادین بهم...از صبح دستام میلرزه...اخه پدر و مادر و دوتا داداشام امروز میخوان برن یه مسافرت یه روزه و راه دور....همش استرس داشتم...حالا که تعبیر نداره خدارو شکر. آیت الکرسی خوندم صدقه هم دادم

مرسی از همه ...دلگرمی دادین بهم...از صبح دستام میلرزه...اخه پدر و مادر و دوتا داداشام امروز میخوان ب ...

نمیخوام ته دلتو خالی کنم 

اما بزار بگم سال ۸۸  خرداد ماه بود عروسی دختر خالم بود

قرار بود برن بانه برای خرید جهیزیه 

خودش شوهرش و خاله و شوهرخالم

شب قبل خواب افتادن دندون میبینه اما برای خودش نمییزاره صبح توراه متاسفانه میرن زیر تریلی و در جا خاله و شوهر دختر خالم میمیرن و الان ۱۰ ساله که داغشون سنگینی میکنه 😭😭 بگون نرن امروز جایی تورو خدا بگو نرن این خواب یه الهام از طرف خدا به توئه بگو نرن