2777
2789
ببین عروس خانم خوشکل یه چیزیو‌ خواهرانه بهت میگم اصلا و ابدا گارانتی ها رو‌جدی نگیر چون به هیییییچ و ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم خرید وسایل برقی گیج کنندس ایرانی رو که کلا میترسم خارجیم که این چیزارو ادم میشنوه نمیدونه چیکار کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا نمیدونم چیکار کنم خرید وسایل برقی گیج کنندس ایرانی رو که کلا میترسم خارجیم که این چیزارو ادم م ...

ال جی برای یخچال و ظرفشویی - سامسونگ برای لباسشویی بهتره تا ال جی 

وسایل برقی هم فیلیپس ، فلر ، کنوود ، دلمونتی(من همشو این مارک خریدم خیلی ی ی راضی ام،قیمتشم خوب بود)  

جارو برقی هم فیلیپس بهترینه 

امیدوارم تجربیاتم به دردت بخوره 

ال جی برای یخچال و ظرفشویی - سامسونگ برای لباسشویی بهتره تا ال جی  وسایل برقی هم فیلیپس ، فلر ...

مرسی گلم من وسایل برقیمو خریدم فقط مونده تی وی که با نامزدمه ماشین لباسشویی مونده با یخچال خدا کنه خرید خوبی داشته باشیم

یخچال ساید و تی وی الجی 

ظرفشویی و لباسشویی بکو خریدم 

راضی بودیم تابحال 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊