2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 39 پست
روزی یکساعت پیاده روی تند قند و شکر و سرخ کردنی هم حذف کن (مربا نوشابه شکلات ته دیگ سیب زمینی سر ...

خوراکم خیلی کمه،یعنی از اطرافیام که نی قلیونن خیلی کم ترمیخورم ولی چاق میشم هی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سبک زندگیت رو عوض کن..هرروز ورزش.کاهش وزن.سبزیجات بیشتر بخور.فست فود و نوشابه و چیپس و پفک و اینجور ...

قرص ضدبارداری مثلا چی؟

اخه من ۲سال جلوگیری کردم و هنوزم تاچندماه دیگه نمیخوام باردارشم،ونمیدونم چطور جلوگیری کنم تا ته هرماه دهن خودم و شوهرم سرویس نشه😅اخه هرماه موقع پریودیم ب شوهرم میگم باردارم از بس استرس دارم 

منم اختلال هورمون دارم . رفتم دکتر پریودم تنظیم شد الان دوباره چهارماهع برگشته الاعمشم اینه که کمرم الکی درد میکنه موی زائد دوباره رشد میکنع پریودمم حس میکنم عقب افتاده

میخام دوباره برم دکتر  ولی الان پولش ندارم

بنظرتو دیرتر برم دکتر واسم بد میشه؟؟؟؟ لطفا ج بدید

گلم حتما باید وزنتو بباری پایین تا وضعیتت بهتر شه پریودات منظم شه

من خودم تجربه داشتم وقتی که 8کیلو کم کردم پریودم منطم شد

جز ❤عشق ❤جهان نکته ی ارزنده ندارد.........اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم...
مثل من  تازگیا داره تو صورتمم در میاد  شمام مشکل استروژن دارید؟

نمیدونم تازع رفتم دکتر ،برام ازمایش نوشته که اگه این ماه باردار نباشم(خدا نکنه باشم😟اسم بارداری میاد تپش قلب میگیرم😃) برم ازمایش بدم

وزنت کم بشه درمان میشی هرچی چاقتر باشی خب علائم بیشتر میشه تو این بیماری از قبل از ازدواجت داشتی ا ...

توی سونو مشخص میشه؟

۴ماه قبل سنو گرفتم از رحم و تخمدان دکتر گفت مشکلی نداری

گلم حتما باید وزنتو بباری پایین تا وضعیتت بهتر شه پریودات منظم شه من خودم تجربه داشتم وقتی که 8کیلو ...

چطور کم کردی عزیزم

من شوهرمم گیر داده وزنمو کم کنم ولی نمیشه😔

نگران نباش حامله نمیشی  تازشم باید کلی دوادرمون کنی تا بشی البته خدانکنه

فعلا ک خدا کنه حامله نشم

ولی ما ثابقه خانوادگی برا تنبلس تخمدان نداریم

دختر عمه ها و ابجیام تپلن و راحت بچه دار میشن

مشکل تنفسی دارم،نمیتونم زیاد ورزش هوازی انجام بدم هروقت ورزش و شرو کردم بعد ۱ ماه ول کردم چون زیادت ...

یه کارشناس تغذیه برو که راحت کم کنی

ورزش هم برو شنا یا فیتنس 

همه ورزشا کالری میسوزونن واجب نیست حتما هوازی باشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد