2777
2789

بچها خواهشا هرکی تونسته یا شنیده اطرافیانش شقاق مقعد رو درمان کنند بیاد بگه . نمیخوام عمل یا لیزر کنن چون ۹۰ درصد برمیگرده .دکتر طب سنتی رفتم داروی مرکب ۳ و ۴ و یه پودر برای درملن بواسیر داده  .کسی هست اینجا درمان گرفته باشه از طب سنتی میخوام دائمی خوب شه نه موقت چون واقعا دارم زجر میکشم

عزیزم پماد رکتول بخر خیلییییی خوبه تازه من بیرون زدگی هم دارم ک بارکتول  اروم‌میشم

من نمیخوام اروم بشم میخوام تموم شه این لعنتی میخولم خوب شه واقعا خسته شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم. تو لگن آب جوش بشین، تا اونجایی که میتونی طاقت کنی طاقت کن. زود خوب میشی، دو هفته روزی دو بار انجامش بده خوب میشی، تازه من تو حمومو ودسشوییم آب گرم میریختم رو خودم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من داشتم. تو لگن آب جوش بشین، تا اونجایی که میتونی طاقت کنی طاقت کن. زود خوب میشی، دو هفته روزی دو ب ...

شما شقاق دلشتی یا بواسیر؟الان کاملا درمان شدی یعنی بیرون زدگیتم از بین رفته

شقاق خیلی با بواسیر فرق داره ها شما کدومو داری؟؟؟

نمیدونم دکترم رفتم ولی درست حسابی بهم نگفت شقاقه یا بواسیر علت اینکه میگم شقاقه چون حس میکنم توش میسوزه موقعدستشویی ولی بعد یه مدت بیرون زدگی هم اورده ولی خونریزی نداره