2777
2789

سلام دوستان کسی بوده به دلیل فشار روحی روانی دردهای عصبی داشته باشه آزمایشات سالمه ولی همش بدن درد دارم و خستگی شدید خواب شبم با کابوسه ...نمیخوام قرص اعصاب مصرف منم دکترم گفته ورزش کن می‌خوام ببینم کسی بوده با ورزش روبراه بشه یا دردش قابل کنترل بشه؟

منم اینطوریم بند بند انگشتام درد میکنه تیر میکشه وقتی خوابم کامل باشه خیلی خوب میشم ولی نمیشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول نوربین بزن گاهی

بادرنجبویه هم هرشب دم کن بخور

و دم نوش رزماری برا تسکین دردات

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اره عزیزم جدای از ورزش باید سعی کنی به ذهنت هم آرامش بدی روحیه تو عوض کنی هر کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده مث شنیدی موسیقی مورد علاقه 

همیشه بعد از دوش حتما پاهاتو با آب سرد بشور 

😊
آمپول نوربین بزن گاهی بادرنجبویه هم هرشب دم کن بخور و دم نوش رزماری برا تسکین دردات

مشکل گوارشی هم دارم رفلاکس کنار این تمام دردا

پنتو پرازول میخورم میترسم هرچیزی بخورم ولی امتحان میکنم

من دقیقا هروقت ناراحت و عصبی میشم بدن درد میشم انگار که یه بار سنگینی رو دوشمه 

ولی از وقتی دیگه به خودم سخت نمیگیرمو و خودمو براهرچیزی ناراحت نمیکنم خیلی بهتر شدم 

😊
والا من حدودن ۱ ماه درگیر کمر درد هستم هیچی نتونستن پیدا کنن گفتن عصبی هس از ترسم هم ام ار آی نمیرم ...

برو حتما عزیزم پیگیری کن.ولی اکثر کمردردها عصبیم ولی با ورزش خیلی خوب میشه.کاش ی جام درد میکرد همه جام درده فشارم پایین دستو پاک یخ سرگیجه بدنم انگار تریلی رفته روش گاهی تو داغی بدنم می‌سوزم گاهی یخخخخ

من دقیقا هروقت ناراحت و عصبی میشم بدن درد میشم انگار که یه بار سنگینی رو دوشمه  ولی از وقتی دی ...

بدن درد من حالت کوفتگی سرماخوردگی گاهی شدیدتر میشه مثلا قبل پریودی پوست بدنم درد همراه سوزش داره 

مشکل گوارشی هم دارم رفلاکس کنار این تمام دردا  پنتو پرازول میخورم میترسم هرچیزی بخورم ولی امتح ...

دقیقا منم همینطوری بودم 

چایی، قهوه، ترشی ، غذاهای تند ، اینارو هم باید کم مصرف کنی ، ولی بیشتر باید بزنی به در بیخیالی تا خوب بشی 

😊