2777
2789

خانوما الان نزدیک دوهفته اس..هررر روز فیلم عاشقانه میفرسته ...چیزایی که دوست دارم..

هرر روز صبح بخیرمیفرسته ازاین پیامای آماده.

گل زرد میفرسته وا دوست دارم...

دیگه خسته شدم دارم ذره ذره میمیرم..

میخوادیکاری کنه من وابدم شروع کنم حرف زدن اما اگه بمیرمم اینکارو نمیکنم...

اینم بگم همه فضاهای مجزیم روپاک کردم اینارو واسه دیرکت مامانم میفرسته بدون یک کلمه حرف..

احساس میکنم دلش گرم شده به همین پیاما فکرمیکنه من هستم دورادور و دوریم روحس نمیکنه نمیخوام خیالش راحت بشه وفکرکنه من هستم و دارم خرمیشم...‌میخوام اگه منو میخواد واقعا یکاری کنه بااون غرور زشتش...

بنظرتون کار عاقلانه ایه که به مامانم بگم امشب که پیام فرستادبره بهش بگه عذرخواهی میکنم شما رونمیشناسم ولطفا اینقدرپیام ندید؟؟بعدم بلاک؟؟

امید وارم هیچکی به حال و روزم نیوفته😔

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

میخوام یکار اساسی کنم..اصلا نمیخوام فکر کنه من نرم شدم...من وجود دارم...دلش گرم بشا از بابت من..دوباره خیالش راحت شه

دلیل جداییمون رو تاپیکهای قبلم هست میتونید بخونید

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چیزی نگه فقط بلاک کنه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه چیزی نگه فقط بلاک کنه

ممنون ...واقعا کار درستیه؟؟میخوام واقعا عملیش کنم اینکارو..

پر رو شده هر روز پیام میفرسته

ممنون ...واقعا کار درستیه؟؟میخوام واقعا عملیش کنم اینکارو.. پر رو شده هر روز پیام میفرسته

اره درسته صد در صد

دقیقاحس کرده تو نرم شدی

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نه اینو به مامانت نگو فقط پیامارو سین کن ج نده به هیچ وجه شمارو یادمه من

اصلا جواب نمیدهه..فقط سین میکنه

میگم نکنه به همین سین کردنا دل خوش کنه خیالش راحت شه که من خر دارم میشم باز

اره خوبه..بهش بگو فقط بلاک کنه.. شاید به خودش اومد

مرسی عزیزم

اره درسته صد در صد دقیقاحس کرده تو نرم شدی

ممنون عزیزم 

عشق چیه ....توش دیروز دیدمش....روش😥😰

چی چی؟

ممنون عزیزم 

قربونت😘