2777
2789

هفته 7 بهترین زمانه زودتر هم میشه ولی ممکنه دیر تشکیل بشه استرس بگیرین. از روز اول اخرین پریودتون محاسبه میشه

من از سکوت سایه ها، از همه ی آیینه ها، بیداری و بی خوابیا،  از دیده ها، نادیده ها، سکون و این بی تابیا،  ثانیه ها دقیقه ها، تنها تورو دارم هنوز،با داغ های سینه سوز  «مرآت»   برای فرشته های آسمونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته 6 شنیدم ضربان قلبشو

ولی میگن تا هفته دهم هم فرصت هست

چون ممکنه قلب بعضی از جنین ها دیرتر تشکیل شه

سعی کن زودتر نری

همون هفته های بالاتر بری ک بتونی بشنوی

چون شاید نی نی شما هم قلبش دیرتر تشکیل شه ک برات جز استرس و ناراحتی بیخودی چیزی نداشته باشه

من ۶ هفته و ۱ روز تشکیل شده بود

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
یعنی دهم برم؟

نه دیر نرو ۷ هفته برو من رفتم تو سونو هماتوم دیده شد و شیاف داد دکتر و الان کمتر شده اگه دیر میرفتم ممکن بود الان هماتوم بزرگ میشد و به خونریزی میوفتادم

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
یعنی دهم برم؟

اره گلم هفته نهم تا دهم

اگر هم صبرت زیاد بود عجله نداشتی صبرکن برا سونویnt که هفته دوازدهم هستش همون موقع برو

نگران هم نباش

بچه ای ک تقدیرش تولد باشه با چنگ و دندون خودشو اون تو حفظ میکنه❤️