2777
2789
دقیقا. طرف میره ازدواج مجدد هم میکنه . زن اولشم که طلاق نمیده

زن که از خونه میاد بیرون اگر عدم تمکین بگیرن واویلاست. به قول تو نفقه که تعلق نمیگیره،اجازه ازدواج مجددم میدن بهش این زن بیچاره میمونه تا بپوسه. اینجوری شاید به خاطر نفقه یه غلطی بکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لپ مطلب همینه. به خدا شوهرم داره طلاق میده حتی نفقه رو هم فسط بندی کردن. شرایط طلاق رو کردن هلو بپر ...

واقعاپس منم برم درخواست بدم ازهرکی پرسیدم گفتن بی دلیل بره درخواست بده شوهرت باید۱۱۰ سکه روبده 

فقط خدا❤️❤️❤️
زن که از خونه میاد بیرون اگر عدم تمکین بگیرن واویلاست. به قول تو نفقه که تعلق نمیگیره،اجازه ازدواج م ...

یه زن راحت عدم تمکین میخوره ولی بیا برا مرد هزار دفعه رای میاد باید اعتراض بزنی. کلا طرفداره مرد هستن همین

زن که از خونه میاد بیرون اگر عدم تمکین بگیرن واویلاست. به قول تو نفقه که تعلق نمیگیره،اجازه ازدواج م ...

برای من شوهرم خونه روترک کرده اگه درخواست بدم جرم محسوب میشه خدالعنتش کنه

فقط خدا❤️❤️❤️
برای من شوهرم خونه روترک کرده اگه درخواست بدم جرم محسوب میشه خدالعنتش کنه

عزیزم الان خونه مشترکتون نیسید که؟؟  اگر درخواست ندی بعدا اثباتش سخته.  اول شکایت کیفری کن چند ماه زندان داره بعد شکایت حقوقی. تو حکمهاش رو بگیر ایشالله اشتی میکنید اگر زبونم لال اشتی نکردید حداقل این حکمها باشه

برا منم دعا کنید منم کن فیکون شده زندگیم    

عزیزم انشااله که مشکلت حل بشه .یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنی.وقتی میگن ستاره ی یه نفرو بستن که ازون بالا پایین بیاد و توی کاراش گره میفته و هرکار میکنه هیچ جور باز نمیشه بنظرت چکار کنه ستارش باز بشه و مثل اولش بشه؟میتونی کمکم کنی؟

عزیزم الان خونه مشترکتون نیسید که؟؟  اگر درخواست ندی بعدا اثباتش سخته.  اول شکایت کیفری کن ...

منم موافقم. تو کاری نمیکنی که زمان بگذره. اون وقت از اون ور میگن چرا دیر اومدی و حداقل کاری که برا اثباتش میتونی انجام بدی از دستت میره و بدرد نمیخوره

واقعاپس منم برم درخواست بدم ازهرکی پرسیدم گفتن بی دلیل بره درخواست بده شوهرت باید۱۱۰ سکه روبده 

بیا من همه رای هام رو واست بفرستم. شوهر منم بی دلیل درخواست داده. فقط اول برو شکایت کیفری نفقه بده بعد حقوقی. حکم حبسش رو بگیر . اینو یادت نره اگر وکیل نادون من بخم گفته بود چقد اوضام بهتر بود