2777
2789

واسه من دلمونتیه خیلی راضیم رنگشم سیلور و مشکیه عالیه

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 

نخر کاربرد نداره برای من ۶ ساله گوشه انباریه‌ 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من از اون زرداست اینقدر بلا استفادس ک مارکش رو یادم رفته،کلا ب درد نخوره ب مارک هم نیست

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
چه استفاده ای میکنی

اول اول سرامیک برق می ندازه.شیشه روهم خیلی خوب تمیز میکنه دیوارهای ما رنگ روغن واسه اونم خوبه ولی من تاثیر زیادی رو مبل و پرده اینا ندیدم .نمیگم خیلی واجبه باشه خوبه نباشه هم فرقی نمیکنه خیلی

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
نميشه نخرم مامانم نميزاره من ميگم اتو پرسي و چرخ خياطي ام نميخوام ولي مامانم گوش نميده ميگه بايد با ...

اون دوتا خوبن ولی این کاربرد نداره برای من دلونگیه آبی و طوسی راضی ام ازش ولی خیلی کم استفاده  کردم.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اول اول سرامیک برق می ندازه.شیشه روهم خیلی خوب تمیز میکنه دیوارهای ما رنگ روغن واسه اونم خوبه ولی من ...

ممنون عزیزم 

من میخواستم بخرم برای جهازم از بس گفتن کاربرد نداره نگرفتم ولی الان میگم کاش میگرفتم

نميشه نخرم مامانم نميزاره من ميگم اتو پرسي و چرخ خياطي ام نميخوام ولي مامانم گوش نميده ميگه بايد با ...

مادرت راس میگه روز جهاز بردنی خیلی فرق میکنه .اگه اتو زیاد میکنی از این کوچیکا بگیر با پرس خیلی سخته هم بعضی جاهای لباس و انقدرباید اتو کنی تا قلقش و یاد بگیری .بنظر من کوچیک از این دستی ها کاربردی تره

ممنون عزیزم  من میخواستم بخرم برای جهازم از بس گفتن کاربرد نداره نگرفتم ولی الان میگم کاش میگر ...

عیب نداره منم فقط تو خونه تکونی شاید ماهی یه بار استفاده کنم چون آدم حوصلش نمی گیره سر یه سرامیک اونو بیاره اب بریزه وایسه بجوشه خیلی طول میکشه من فقط واسه تمیز کردن کلی استفاده میکنم روزای عادی فقط طی راحت راحت

من ۷ ساله مارک کارچر دارم البته زرده ولی اصل آلمانه.خیلی راضیم.مخصوصا واسه عیدا و خونه تکونی نباشه لنگم.تمیز کردن سرامیک و وسایل چوبی و دیوارای روغنی.کاور مبلا.شیشه.کابینت.اتو کردن پرده و لباسای مجلسی.ضدعفونی اسباب بازی بچه ها که نمیتونی بشوری.تمیز کردن گلهای مصنوعی که گرونن و بشوری خراب میشه.من کارایی  که با بخارشو هست رو جمع میکنم یه دفه در میارم انجام میدم.یا نخر یا مارک خوب بخر با توان بالا.بعضیا حوصلشون نمیکشه استفاده کنن چون قلق داره میگن بی استفادس.مثلا بابای خودم همون روش سطل و آب کفو واسه دیواراش ترجیح میده میگه این کارا قرتی بازیه ولی من دوس ندارم بدون گنده کاری قشنگ دیوار تمیز میکنیم.البته شوهرم.اتو پررسی اگه استفاوه نداری شوهرت خیلی اهل شلوار پارچه ای و پیراهن نیس نخر.جاگیره.دوست من شوهرش کارمند بانکه راضی بود ولی شوهر من بیشتر اسپرت میپوشه