2777
2789
میدونی میفهمم چی میگی بابای من یه مدت کوتاه بخاطر وام گرفتن خونه رو زد بنام مامانم که مثلا ازش خونه رو بخره و وام بگیره تا تفی به توقی میخورد میگفت چون خونه بنامته پررو شدی وای مامانمو تو اون سه ماه کشت اگه اینجوریه بزن بنامش وگرنه همش جنگ اعصابه
خدایا هرچقدر هم می خواد طول بکشه من همیشه اینجا منتظرتم ایمان دارم که آرزوهامو برآورده میکنی
نکن پشیمون میشی ازماگفتن بود
آدمک آخردنیاست بخند..آدمک مرگ همین جاست بخند..اآن خدایی که بزرگش خواندی..بخدامثل توتنهاست بخند..دست خطی که توراعاشق کرد..شوخی کاغذی ماست بخند..فکرکن دردتوارزشمنداست..فکرکن گریه چه زیباست بخند..صبح فردابه شبت نیست که نیست..تازه انگارکه فرداست بخند😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلادعوامون سراین نبودکه خونه ب نام منه،سرچیزدیگه ای بود،قبلاهم ماشینوبه نامم زده،اونجوری نیست خداروشکر،تازه سهام شرکتوواگذارکرده برابخشی ازپول خونه،من ازعصبانیتاش دلم گرفته
ین دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم اخر دیوونه شو مثل ما دیوونه غم نداره هیچ چیزی کم نداره حرفشو قلبش یکیه دیوونه شو کی به کیه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه بیا برقص به سازم ببین چه عاشقونست برقص به زیر بارون بزار بگن دیوونست دیوونست تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم اخر دیوونه شو مثل ما دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه آ . او ا او آ شیشه غم رو بشگن بگو که غم نداری به روی دنیا بخند هیچ چیزی کم نداری تو این دو روز دنیا دل رو بزن به دریا بزن به سیم اخر دیوونه شو مثل ما دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه دیوونه دیوونه شو دیوونه دیوونه ا
دلم بوی هیزم میخواهد نانی تازه و گرم و کمی سادگی ......
بعضی ها بودن مثل تو رفتن خونه رو ب نام شوشو زدن بعدا 2روز دیگه خونه رو بفروشه ب تو هم هیچی نگه چکار میکنی واقعا ب نظر خودت این کارت دیوونگی محض نیست خنگی اگر نفهمی منظورمو!
تعدادی کت ودامن مجلسی شیک دارم (دست دو)و لباس عروس ولباس عقد(دست دو) هم دارم با قیمت توافقی میفروشم.مطمئن باشید ضررنمیکنید.تلفن09396963155