2777
2789

یعنی هیچ دکتری نمیشناسید مورد معرفی کنه و کارش خوب باشه؟

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورد رو خودت باید پیدا کنی دکتر که معرفی نمیکنه

نه بعضی دکترا خودشون مورد دارن

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
من شنیدم مراکز ناباروری خودشون معرفی میکنن فکر نکنم دکترا مهرفی کنن

اره همون جایی رو میشناسی؟؟؟

خب من دکترم تو مرکز ناباروری هست اما دیدم همه خودشون میارن

پس بگردیم دنبال کسی

اره همون جایی رو میشناسی؟؟؟

من تهران نیستم ولی اینکه میگم شنیدم احتمالا مرکز امید بود اگه درست نگفتم مال خافظه مههه باز ی تاپیک بزن از دوستانی ک مرکز امید رفتن پرس و جو کن چون منم شنیدم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
من تهران نیستم ولی اینکه میگم شنیدم احتمالا مرکز امید بود اگه درست نگفتم مال خافظه مههه باز ی تاپیک ...

من اونجا دکتر میرم اما همه خودشون میارن ولی میدونم اگه‌کسی جنین اهدایی بخواد یکی بهش میدن

من اونجا دکتر میرم اما همه خودشون میارن ولی میدونم اگه‌کسی جنین اهدایی بخواد یکی بهش میدن

منم از یکی شنیدم مطمن نیستم خودمم تهران نیستم شما ک جضوری میرید بهتر در جریانید حتما

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد