2777
2789
عنوان

سینه ها در بارداری

1745 بازدید | 7 پست

سلام به همه عزیزان من دو روزه وارد ماه ۶ شدم از چند وقت قبل سینه هام بزرگ و سفت شدن سطح رویی انگار پوست پرتقالی شده و کلی ترسیدم فرستادنش سونو از ترس سرطان سینه گفتن مشکلی نیست احتمالا به خاطر شیاف و آمپول پرلوتونه سوالم اینه نوک سینه هام خیلی حساس و درد ناک شدن و همیشه سر سینه هام انگار یه چیزی مثل شیر خشک شده میخواستم بدونم مشکلی ندارم این همه درد و یه ترشح؟

نه نگران نباش فقط سعی کن تحریکش نکنی من از اول بارداری درد داشت هفته بیست به بعد گاهی انگارشیرخشک روش بود دکترم گفت احتمال زایمان زودرس داری فقط تحریکش نکن . ۶هفته منع رابطه 

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا عزیزم چطور فرستادنت سونو ، خوب درد و حساسیت از نشونه ی بارداریه ،من الان دو ماه نیممه ،از همون هفته ی سه چهار بود سینم بزرگ و دردناک شدن خیلی زیاد و هاله دور نوک سینه هم تیره تر شده و دونه هایی تو همون هاله و دور نوک سینه م در اومده که اینا همش طبیعیه ،شما که ماهه شش هستید

نه کاری نمی کنم شما چی شدین؟؟ الان ماه چندی

الان ۷ماهه فارغ شدم بچم ۷ماهشه بااینکه اصلا تحریک نکردم دکترم هفته فکرکنم۲۸بودم  یلکه خون دیدیم دکترم گفت به سینه وتحریک اینا ربط نداره ولی امپول پرولوتون نوشت سه تاهرهفته یکی .اخرشم ۴۱هفته بازور امپول فشار زایمان کردم .ولی واقعا سینه هام مثل سنگ بود خصوصا تودمای سرد اخه من اسفندزایمان کردم کل زمستون رو سینه درد داشتم 

الان ۷ماهه فارغ شدم بچم ۷ماهشه بااینکه اصلا تحریک نکردم دکترم هفته فکرکنم۲۸بودم  یلکه خون دیدیم ...

به سلامتی عزیزم ایشالله سالم باشه اخه من هفته ۲۱ هستم زایمان زود رس هنوز خیلی زوده😔

به سلامتی عزیزم ایشالله سالم باشه اخه من هفته ۲۱ هستم زایمان زود رس هنوز خیلی زوده😔

اره من ۱۶هفته اولین بار بود انگار شیر خشک شده بود روسینم ولی درد رواز روزی ک تست بارداریم مثبت شد داشتم وای زمستون از تری درد سینه بیرون نمیرفتم