هیچکدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی نوز با تو زندگی نکردند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی از دور همه در زندگیشان قهرمانند.. اما نه قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی عاشقانه در کنارت زندگی میکند ... !!!/http://8pic.ir/images/trsq7q4kegwbbiltou38.jpg
مرجان هنوز هم اونقدرا خوب نیست ولی خوب می خوایم یه خونه کوچولو اما دو خوابه اجاره کنیم یکم هم مامانم خرت و پرت واسه سیسمونی خریده یکم هم درامد شوهرم بهتر شده خداروشکر خیلی زحمت کشه شبا که میاد خونه مچاله شده کمرش صاف نمیشه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این خیلی خوبه مهسا... اما من مشکلم مالی نیست... شکر خدا تونستیم خونه بخریم و کارو بارمون هم خوبه... ما از نظر روحی آماده نشدیم... خودم خیلی دوست دارم نی نی دار بشیم اما احساس می کنم که از نظر روحی باید روخودمون خیلی کار کنیم.
هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است......همه تا دامنه کوه تحمل دارند
مرجان ما دقیقا برعکسیم از نظر روحی هر دومون ؟؟آمادگیش رو داشتیم اما موقعیت اقتصادیمون خوب نبود الان خیلی بهتره خدارو صد هزار مرتبه شکر.خانواده شوهر هم هی راه رفتن و پشت سرم حرف زدن که بچه دار نمیشه دیگه اعصاب برام نذاشتن اگه خدا بخواد یه بچه سالم و صالح بهم بده اونا هم یه تو دهنی می خورن.
خونواده شوهر به منم میگن. اما من همیشه بهشون همین جواب رو می دم که ما آمادگی نداریم... آخه یکی نیست بگه بچه که اومد شماها سختیاشو گردن می گیرین که هی می گین بچه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر که در عشق سر از قله برآرد هنر است......همه تا دامنه کوه تحمل دارند