2777
2789
عنوان

کسی مثل من هس؟؟؟

176 بازدید | 14 پست

من خیلی از خون میترسم وقتی میبینم فشارم میوفته غش میکنم و میوفتم زمین الانم که باردارم میترسم موقع زایمان فشارم بیاد پایین وبرم تو کما میشه کمکم کنین کی مثل منه و زایمان کرده چیزی نشده😔😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خواهر تو زایمان یادت نمیاد خون چه رنگی بود

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
دقیقا مننننننم همینجوری ام  واسه همین باردار نمیشم  چه جوری آزمایش خون دادی پس؟

آزمایشام خیلی سخت گذشته تو یه دستم سرم میزنن بعدش از اون یکی خونمیگیرن که فشارم نیاد پایین بچه چیزیش نشه 😔

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
تو زایمان اینقدر درد داری فقط چشات رو میبندی و زور میزنی

خداکنه راحت باشه واسم دعا کن❤❤

پس موقع پری چکار مکنی؟؟؟ 

وای اون که میمیرمو زنده میشم دست خودم نیس هر چقدر میگم نمیترسم و فلان نمیشه 

وقتی ازت خون میگیرن در خالت دراز کش بگو بگیرن اونوقت چیزیت نمیشه منم اونجوریم

اره اکثرا دارز میکشم خیلی سخته متنفرم از این 😔