2777
2789
عنوان

دعوا با خواهرم که تازه عقد کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 42 پست
اره ولی سخته خودت مریض باشی ولی اون بخاطر سر دردش همش بهت اُرد بده اینکارو کن... یبارم مامانم ب خواه ...

تا وقتي ديگران حالا هركي چه خواهرت چه غريبه برات مهم باشن كه چيكار ميكنن چه حرفي ميزنن هميني به ديگران فكر نكن

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
چه خواهر بی وجدانی تو هم بگو اولا که مریضم دوما اگه مریضم نباشم دوس ندارم خدمتکار باشم والسلام 

کاش بشه همچین کاری کرد نمیدونم همش خدا خدا میکنم این دیگه اخریش باشه😔

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتي ديگران حالا هركي چه خواهرت چه غريبه برات مهم باشن كه چيكار ميكنن چه حرفي ميزنن هميني به ديگر ...

یه سری ادما نمیشه مهم نباشن اکثر وقتا مامانم و خواهرم باهم هم نظر بودن و فقط من خورد شدم مامانمم مهم نباشه؟

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
یه سری ادما نمیشه مهم نباشن اکثر وقتا مامانم و خواهرم باهم هم نظر بودن و فقط من خورد شدم مامانمم مهم ...

بايد اينو ياد بگيري حالا هرچي سنت بره بالاتر بيشتر ميفهمي ياد گرفتنشم با مطالعه و يا رفتن پيش مشاورس نمي گم ولشون كن تو ذهنت نگهندار همين

زندگیم بهتر و بهتر می شود . حالا به سوی بهترین ها پیش می روم .  
خیلی شیک جلو همه بهش تیکه بنداز ،یا اینکه خودتو بزن به در بیخیالی هیچکاریم انجام‌نده تا ببینه یکی عی ...

تو خونه نمیتونمم دست ب چیزی بزنم بخاطر حساسیتم ی وقتایی کار میگه مامانم بکنم میزارم رو چشام ولی عصبی میشم اونم تایید میکنه یا مامانم جلوی اون میگه کار ک نمیکنی اینکارو کن اونکارو کن که اونم روش بشه مثل مامانم باهام حرف بزنه

کاش بشه همچین کاری کرد نمیدونم همش خدا خدا میکنم این دیگه اخریش باشه😔

ان شاء الله مرضیت بزودی درمان بشه عزیزم  و این خواهرتم یه کم وجدان درد بگیره و سر عقل بیاد

و رابطه تون خوب بشه  

بايد اينو ياد بگيري حالا هرچي سنت بره بالاتر بيشتر ميفهمي ياد گرفتنشم با مطالعه و يا رفتن پيش مشاورس ...

خداکنه اینجور ک میگین باشه ۲۲ سالمه روزی ۷ تا قرص میخورم بازم میگه خودتو میزنی ب مریضی خودش یدونه قرصم نمیخوره ولی همیشه مریض حال رفتار میکنه انقد بهمون خورونده ک مریضه که ازش هیچ توقعی نداشته باشیم

ان شاء الله مرضیت بزودی درمان بشه عزیزم  و این خواهرتم یه کم وجدان درد بگیره و سر عقل بیاد و ر ...

مرسی عزیزدلم ایشالا...

همه مریضا خوب شن هیچکیم ب مریضی من دچار نشه

مرسی عزیزدلم ایشالا... همه مریضا خوب شن هیچکیم ب مریضی من دچار نشه

الهی آمین گلم .مادر منم ریفلاکس داشت و‌گلوش زخم بود با دارو مراعات رژیم غذایی خوب شد .شاید دریچه معده ت شله و اسید برگشت میخوره تو گلوت یه دکتر خوب برو که علت یابی بشه

چجوری مثلا چیکار کنم من از خیر جواب دادن گذشتم فقط خودم حالم بدتر نشه همین.. نمیشه همش تو خودم بریزم ...

ب نظرم با مامانت جدی صحبت کن... 

یا بهش بگو حرف اضافی بزنی جلو شوهرت کوچکت میکنم... یکی دوبار جلو شوهرش بهش دستور بده! 

ب مامانتم بگو اگر اذیت کنید منم جلو شوهرش میدونم چکار کنم! 😁 

اولا راجع ب خواهرت شاید با نامزدش در اختلافه میاد سر شما خالی میکنه کاریش نداشته باش ولش کن  د ...

از وقتی عقد کردن شوهرش همش تو قیافست حتی رفتیم شهر بازی اخم و تخم کرد ک من سوار هیچی نمیشم نمیام و دوس ندارم و هرروزم دعوا دارن ولی اینا بمن چه اخه... من یکیو دوس دارم ک سرو کارش با هواپیماست گفت انقد میره پرواز تا اخر سقوط کنه راحت شیم!

از وقتی فهمیدن واسه چی نفسم بند میاد دیگه مسخرم نمیکنن ولی اون زمانا خیلی زجر میکشیدم شدتا دکتر میرفتم تشخیص نمیدادن معلومم نیست چ بلایی سر گلوم اومده هی میخوام ولش کنم ولی یجوری منو میسوزونه سر حرفاش ک حالم بد میشه بخوام نخوام

از وقتی عقد کردن شوهرش همش تو قیافست حتی رفتیم شهر بازی اخم و تخم کرد ک من سوار هیچی نمیشم نمیام و د ...

خوب ببین خانم خلبان امضاتو دوس داشتم اولا اینکه گفته سقوط کنه و اینا از ته دلش نبوده عصبانی بوده ی حرفی گفته دوما چقدر خواهرتو درک کردم منم مث خواهرت بودم نمیدونی ادم چ زجری میکشع دقیقا مث شوهر منه خواهر شوهرت 

صبور باش اونم گناه داره توروخدا برخوردتو باهاش ب حداقل برسون قطعا تو دلش غصه زیاد داره

برو دکتر چی میگه شاید ارامبخش بده! چجوری رفلاکس رو تحمل میکنین !؟من اسید معده ام که میزنه بالا ...

واسه چی ارامبخش مگه مشکل اعصاب دارم فقط عصبیم میکنن همین

مشکلتون چیه خب؟  ان شاالله هردوتون خوب بشید ولی من هروقت خواهرم چیزیش میشه قلبم میاد تو دهنم ن ...

من مسخرش نکردم همو خیلیم دوس داریم اون و مامانم مسخره میکردن نفسامو..بعد عقد دعوامون بدتر شده

الهی آمین گلم .مادر منم ریفلاکس داشت و‌گلوش زخم بود با دارو مراعات رژیم غذایی خوب شد .شاید دریچه معد ...

دکتر میشناسی عزیزم؟ من بعد ۳ سال تشخیص دادن بیماریمو