2777
2789
عنوان

دعوا با خواهرم که تازه عقد کرده

726 بازدید | 42 پست

سلام دوستان شماام دعواهای اینجوری بعد عقد خواهر یا برادرتون دارین؟

من خواهرم همیشه از اول تا یادمه میگفت کمرم درد میکنه یبار نشد کاریو برامون انجام بده که مجبور شه بخاطرش بره بیرون همیشه خدا کمر درد داشت یا عادی یا واسه عادت

الانم بعد عقدش میگرن گرفته همش میپره به ادم خیلی ناراحتم همش میگه من مریضم من مریضم حتی مامانمم گفت راست میگه همش میگی مریضم با شوخی. من از اعصابم رفلاکس معده گرفتم سه ساله گلوم زخم شده و نفسم بند میاد سه سال همش مسخرم کردن ادای نفس کشیدنای نصفه نیممو دراوردن حالا امروز بهم میگه مگه من مثل توام ادای مریضارو دربیارم خودمم عادت شدم رفلاکسمم تا دو سال خوب نمیشه شما بگین چیکار کنم ک عصبی نشم خیلی برام بده عصبی شدن تازه یکم نفسام باز شده بود دوباره تنگی نفس گرفتم😔 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا راجع ب خواهرت شاید با نامزدش در اختلافه میاد سر شما خالی میکنه کاریش نداشته باش ولش کن 

دوما ادای نفس کشیدنتو در اوردن جرشون بده و اصلا و ابدا باهاشون نحرف 

سوما هیچ توقعی از هیچکی نداشته باش اینجوری اعصابت ارومتره 

مشکلتون چیه خب؟ 

ان شاالله هردوتون خوب بشید ولی من هروقت خواهرم چیزیش میشه قلبم میاد تو دهنم نمیدونم چجوری همو مسخره میکنید ولی سعی کنید باهم مهربون تر باشید تا جفتتون ارامش داشته باشید

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
کاری به کارش نداشته باش دهن به دهنش نذار چند وقت مهمونه شماست میره و راحت میشی 

به قران ۱۱ سال عاشق ی نفر اشغاللل ب تمام معنا بود تحمل کردیم حالا با یکی دیگه عقد کرده حالا حالا ها هم نمیره نه شوهرش ماشین داره نه خونه نه پول انچنانی تا کی تحمل کنم😔

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
بی اهمیت باس به حرفاشون خودتو دوس داشته باش ان شاء الله زودتر خوب شی 

روانشناسه و میدونه چیکار کنه خودشو مظلوم کنه و من بده بشم😔 

من نمیدونم فقط میدونم بعد از عقد خودمم مریض شدم. محلش نذار دیگه بگو شگهرش نازشو بکشه

چجوری مثلا چیکار کنم من از خیر جواب دادن گذشتم فقط خودم حالم بدتر نشه همین.. نمیشه همش تو خودم بریزم و ناخواسته نفسم بند بیاد همه بفهمن حالم بده

اينا كه گفتي برا اعصابه مقصر خودتي اون مي خواد كاركنه نكنه تو كار خودتو بكن

اره ولی سخته خودت مریض باشی ولی اون بخاطر سر دردش همش بهت اُرد بده اینکارو کن... یبارم مامانم ب خواهرم بگه پاشو برو پشت بوم لباسارو بیار یبار تو عمرش پشت بومو ندیده نمیکنه هیچکار بعد جلوش مامانم بهم میگه فلان کارارو کن بعد اونم تایید میکنه عصبی میشم