2777
2789
عنوان

سردی و بی عاطفگی همسر

190 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها حس میکنم زندگیم خیلی سرده رابطمم به همسرم سرد شده چکار کنم؟

من و همسرم ۲سال اختلاف سنی داریم الان ۷ساله ازدواج کردیم همسرم کلا آدم ساکت و کم حرفی هست یعنی چه مهمون بیاد چه ما بریم جایی مهمونی چه وقتایی که با هم تو خونه ایم کلا حرف نمی زنه مگر اینکه ازش سوالی بشه که اونم آروم و خلاصه جواب میده تو خونه هم بامن حرف نمی زنه بیشتر مشغول دیدن عکس و فیلمای اینستاست یا خوابه گاهی هم با پسرم بازی میکنه و میبرتش بیرون 

خیلی کم بهم ابراز احساسات میکنه حتی درباره رابطه ج ن س ی ماهی یه بار شاید پیشنهاد بده که در این مورد من خودم میدیدم پیش قدم نمیشه خودم پا پیش میذاشتم ولی الان خسته شدم حس میکنم بهم بی تفاوته یا عادت کرده الان دوماه هست که هیچ پیشنهادی نداده منم هی میخام به روش بیارم ولی هی پشیمون میشم میگم بذار ببینم تا کی جلو نمیاد به نظرتون چکار کنم؟ بارها هم باهاش حرف زدم و گفتم که چه انتظارایی ازش دارم و اونم گوش داده ولی هیچوقت عمل نمیکنه ،

تو کارای خونه کمک حالم هست یا مثلا خسیس نیست بد اخلاق نیست ولی مشکل من اون بی احساسیشه پیشنهادی برام دارین؟ چکار کنم که خودش بیاد سمتم؟ 

لباس باز پوشیدم جدید پوشیدم ولی فایده نداره انگار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا لاغر هستم وزنم ۶۰ هست

نمیدونما ولی ازش بپرس چجور هیکلیو دوس داری تو هم برو ورزش شاید بیشتر تمایل نشون داد

در مورد سردی رفتارشم

من ی پسر عمو داشتم خمین جوری بود زنش انقد شیطوم بود انقد شاد بود تا اخر پسره رو از رو برد الان پسر هم میگه میخنده دگ

والله مرداگه ادموبخواد زشت ترین زنع دنیام باشی برات میجنگه دیدم که میگما

اره میجنگه برای داشتنت ولی اینا برای اوایل عشق و عاشقیه بعدش ک میوفتی تو زندگی مشترک و چند سال ک میگزره باید کارایی کنن ک جزاب تر بشن برای هم زن و مرد

مرد میره خیابون میبینه زن خوش هیکل ارایش کرده میاد خونه میبنه زنش لاغر مردنی بی رنگ و رو !!!خب همینا باعث سردی و خیانت میشه

اره میجنگه برای داشتنت ولی اینا برای اوایل عشق و عاشقیه بعدش ک میوفتی تو زندگی مشترک و چند سال ک میگ ...

به خدا تو فامیلامون داریم طرف زنش سفیدهیکل جنیفری یعنی ما میبینیم خوشمون میادنگاش کنیم اما شوهرش خیانت کرده چون زنه اخلاق نداره اما یکی رو هم داریم زنه به قول شما میت اما شوهرش به بهترین الفاظ صداش میکنه ونازشومیخره