2777
2789
عنوان

کنکور چ کنم😭

162 بازدید | 10 پست

سلام بچها.من رشتم تجربیه و سال اخرم.از اول این رشترو دوست نداشتم میخواستم برم انسانی ولی به زور خانواده رفتم تجربی.برای کنکور هیچی نخوندم از طرفی دلم میخواد بخونم و دانشگاه فرهنگیان اصفهان قبول بشم ک شاید دیگه دیر شده ولی دلم با این رشته نیست الان عقدم وتابستونم ک درسم تموم بشه عروسی میکنم بنظرتون میتونم وقتی رفتم سرخونه زندگیم انسانی رو بخونم و کنکور بدم یا برم پیام نور بهتره؟😭

ن پیام نور ارزش نداره 

انسانی فقط رشته ی روانشناسی و حقوقش خوبه تازه حقوق اگه ازمون وکالت شرکت کنی و قبول شی 

تو که ازدواج کردی خیالت راحت شد واسه تجربی بخون ایشالا رشته های پزشکی و پیرا قبول میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن پیام نور ارزش نداره  انسانی فقط رشته ی روانشناسی و حقوقش خوبه تازه حقوق اگه ازمون وکالت شرکت ...

بنظرت دیر نیست ک از الان بخونم چون تیر کنکوره و تجربیم سال اخرش سخخت منم اصن نخوندم هیچی

ببین روزایی که میری مدرسع درسای مدرسه رو بخون خیلی روزایی که خونه هستی دروس دوم و سوم  دبیرستان ...

چشم عزیزم . پس یعنی فردا باید شروع کنم دیگه.مرررررسی که کمکم میکنی😍 سعیمو میکنم توروخدا شمام دعا کنید واسم

چشم عزیزم . پس یعنی فردا باید شروع کنم دیگه.مرررررسی که کمکم میکنی😍 سعیمو میکنم توروخدا شمام دعا کن ...

انشالله نترس کلی وقت داری کلییی ولی یادت باشه هردفه مطلب جدید میخونی خوندی تموم  از اول کتاب مرور کن اوایل سختی ولی خداشاهده انقدر خوبه مثلا تو ۱ساعت میتونی ۱کتاب زیست رو از اول بخونی من این ترفند رو برا عمومیا اجرا کردم همه رو تو کنکور ۵۰به بالا زدم حیف برا اختصاصیا تنبلی کردم

اً
انشالله نترس کلی وقت داری کلییی ولی یادت باشه هردفه مطلب جدید میخونی خوندی تموم  از اول کتاب مر ...

اره وقت زیاد دارم،باید عیدهم فقط بخونم.امیدوارم از پسش بربیام