2777
2789
عنوان

آتیش سوزی

335 بازدید | 27 پست

خونه روبه رویی آتیش گرفته ولی نه زیاد  آتش نشانی اومد سریع رفت .  اداره برق اومدن منم داشتم تمیز میکردم پریود شدم اومدم دسشوی ن برق هست نه آب چون پمپ قطع و غلطی کنم گیر کردم بی آب و برق نمی‌دونین چقدر طول میکشه؟باید برم سرکارم خونمم موند بهم ریخته اشپزخونم و اتاق خواب افتضاحع تاساعت۶و۷هم سرکارم چیکارکنم برا آب  

هیچی دیگع

تا درست نشه وصل نمیکنن که

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دسشویی گیر افتادم پاهام بی حس شدن

پریودی خب

نوار بردی ک دنبالت باهمون پاک کن خودتو برو دنیال اب توی یخچالی یجزی بگرد

چیکارمیشه کرددیگه

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

چقدر بنظرت طول میکشع

بستگی داره چی شدهوچقدر خراب شده

شاید خیلی طول بکشه

نشین اونجا

معذرت میخام شمارع۲دارم نمیتونم درام

شوهرتو صدا بزن 

تو دسشویی گیر افتادم پاهام بی حس شدن

یه بهونه بیار نرو سرکار با این وضعیت که نمیرسی اخه طفلکی مگه اینکه کسی خونه باشه کمکت کنه برای بعدا حتما یه خودشور از با سلامی دیجی کالایی جایی بخر برق که رفت بذار جلوی در بتونی برداری قبلشم پر آبش کن البته چون کوچیکه حجم زیادی نمیره ولی فکر کنم راحت بتونی ازش استفاده کنی.یه ظرفی هم پر آب با در بسته داشته باش آفتابه ای چیزی

ولی برای الان واقعا نمیدونم چه کمکی از ما برمیاد موقعیت بدیه واقعا