2777
2789
عنوان

کسی تو هفته نهم بارداری لکه بینی داشته؟ کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 24957 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لکه بینی شیش هفته اکثر اوقات طبیعیه نگرانی نداره ان شاءالله که مشکلی نداشته باشی و به سلامت نی نی تو ...

ممنون عزیزم

سونو انجام دادم قلبش تشکیل شده...دکترم گفت همه چی طبیعیه

ولی خب دوست دارم قطع شه خیالم راحت شه

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
امروز حتما شیافو میگیرم . راستش میترسم یعنی جنین مشکلی نداره با این لکه ها؟ هزار جور فکر و خیال میاد ...

سلام عزیزم خوبی؟نی نیت خوبه؟

میرم وقتی نی نی اومد تو دلم برمیگردم...به امید اونروز❤
سلام عزیزم خوبی؟نی نیت خوبه؟

سلام‌عزیزم

ممنون از احوال پرسیت بله خدا رو شکر خوبم تا ۱۸ هفتگی استراحت بودم و شیاف سیکلوژست و آمپول میزدم بعد اون سونو گفت که اثری از هماتومم نیست خدا رو شکر.

سلام‌عزیزم  ممنون از احوال پرسیت بله خدا رو شکر خوبم تا ۱۸ هفتگی استراحت بودم و شیاف سیکلوژست ...

خدا رو شکر عزیزم,فیبروم اذیتت نکرد؟

خدا رو شکر عزیزم,فیبروم اذیتت نکرد؟

ممنون. نه اتفاقا نگران فیبروم هم بودم که تو بارداری بزرگ بشه یا بخاطر آمپول و شیاف بزرگ بشه ولی برعکس هربار سونو میشدم فیبرم چند میل هم کوچیک تر شده بود الآنم دارمش ولی از سه سانت به یک سانت رسیده.

ممنون. نه اتفاقا نگران فیبروم هم بودم که تو بارداری بزرگ بشه یا بخاطر آمپول و شیاف بزرگ بشه ولی برعک ...

خدا رو شکررررر عزیزم من که هنوز باردار نشدم ولی همه فکرم همین فیبرومه,خوشحالم که خوبی

خدا رو شکررررر عزیزم من که هنوز باردار نشدم ولی همه فکرم همین فیبرومه,خوشحالم که خوبی

ممنون عزیزم من هم بارداریم یک سال طول کشید بدون هیچ مشکلی ان شاءالله شما هم به زودی نی نی دار بشی گلم

ممنون عزیزم من هم بارداریم یک سال طول کشید بدون هیچ مشکلی ان شاءالله شما هم به زودی نی نی دار بشی گل ...

من این ماه هفتم بود که پریود شدم ممنون عزیزم ان شاالله تو هم بسلامت نی نیتو بغل کنی

اوه چقدر زیاد. با این اوصاف دکتر من خیلی سرسری گرفته که گفته شیافو قطع کن . منم یه حاملگی پوچ و سقط ...

سلام منم هفته 7 لکه داشتم پروزسترون گذاشتم قطع شد حالا هفته نهمم دوباره لک دیدم الان پروزسترون گذاشتم ولی بازم استرس گرفتم  شما تا کی لک داشت  منم یه دختر دارم4 تا هم سقط داشتم بخدا دیگه توانشو ندارم

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن