2777
2789
عنوان

کیا میخوان بی بی چک بزنن

773 بازدید | 28 پست

سلام من امروز سه روز به موعدمه بی بی چک زدم مارک لاوین رز اولش که هیچی نشون نداد بعد ده دقیقه هم تازه خط سی پررنگ شد بعدش یه خط تو تی افتاد مشخص بود ولی بعد ده دقیقه رنگ صورتی شد همش ولی هنوز همون خط از بقیه جاها پررنگ تره یعنی مثبت

خدایا ممنون که کادو تولد بهم نی نی دادی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو بذار تا بهت بگم الان هم نشون میده سه روز به پریود زمان خوبیه اگه نشون داده پس شما احتمالا رفتی تو هفته ۴

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
الان درست نیست حدود یک هفنه باید بگذره از پریود بعد بزنی

نه بابا این چه حرفیه؟الانم بتا تو ادرار هست

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

پس مبارکه دیگه😄😂 منم یه روز تا موعدم مونده ولی این ماه برخلاف ماهای قبل اصلا درد زیر شکم ندارم انگار ن انگار عجیبه یکم برام... ولی بیبی نمیزنم میخام دو سه روز از موعدم رد بشه 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(: