2777
2789
عنوان

حلال و حروم

146 بازدید | 11 پست

سلام من زیاد آدم مذهبی نیستم اما از اینکه حق کسی رو بتورم بدم‌میاد پارسال رفتم آرایشگاه که موهامو دکلره و رنگ کنه ابروهامم هاشور بزنه گفت دکلره و رنگ ۲۲۰ هاشور ۱۸۰ قیمتای پارساله منم دیدم خوب میگه رفتم موهامو چنان داغون کرد که هنوزم روبه راه نشده صدتا شامپو عوض کردم دارو مصرف کردم هنوزم نابودن اصلا یه تیکه ی بزرگ ازشون کنده شد از وسط ،ابروهامم خدا شاهده به محض پاک کردن رفتن حتی یه هاله ازشونم نموند من ۱۲۰ از پولش رو دادم اما باقیشو که قرار بود بعداز کار بهش بدم رو ندادم بهش الان یکساله گذشته درسته از گارش راضی نبودم اما دلم یه جوریه نکنه حلال نکنه بخدا من واسه اون پولی که بهش دادم هم راضی نیستم چون هیچ کاری برام نکرد هیچ کاری ازین آرایشگرای درجه چهار و پنج بود ختی خواستم شکایتشو کنم دلم براش سوخت گفتم مغازشو تخته میکنن شوهرش بیکاره گناه داره با اینکه هیچ کاری نکرده و موهامم هرچی خرجشون میکنم درست نمیشن آیا باقی پولشو بهش بدم؟ 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهرحال قرار بوده انقدر اجرت بدید

میتونید باهاش درمیون بذارید ک راصی نیستید از کارش و قانعش کنید ک حقش همین ۱۲۰تومنه

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
همونی هم که دادای برو پس بگیر 

اونی که دادم رو واگذار میکنم بخدا فقط میگم نکنه حلال نکنه والا منم اون پول رو حلال نمیکنم امروز گریه م گرفته بعداز گذشت یکسال هنوز داره تیکه تیکه پوست سرم جدا میشه 😔 دکتر رفتم دارو و درمون و هرکاری که بگید انجام دادم تازه بدتر از همه اینا اینکه یه مانتو تاااازه خریده بودم اولین بار اونحا پوشیدمش حواسش نبوده که روپوش رو خوب بکشه رو مانتوم مانتومم داغون شد آوردم انداختمش دور مانتومم ۲۰۰ تومنی میشد 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊
بهرحال قرار بوده انقدر اجرت بدید میتونید باهاش درمیون بذارید ک راصی نیستید از کارش و قانعش کنید ک ح ...

بهش گفتم گفت میام در خونتون ازت میگیرم گفتم بیا من راضی نیستم میرم شکایتتو میکنم چون در عرض ۱۵ روز ۵ بار برام هاشور زد و نمیگرفت انگار رنگهاش بدل بود یا منقضی شده بودن خودش که میگفت مارکشون عالیه بعد با یه آرایشگر مشورت کردم گفت گوشت اضافه نیاره ابروهات خوبه شریع رفتم دکتر بهم پماد داد که گوشت اضافه نیاره ببین چه به سرم آورد

باهاش صحبت می کردی راضيش می کردی. توافق نکردین بعدش؟

باهاش که حرف زدم میگفت موهات خودش از قبل رنگ داشته که سوخته ابروهاتم به من ربطی نداره رنگ نگرفته خیلی هم بد حرف زد باهام من فقط جوابشو ندادم و خواستم برم شکایتشو کنم ولی خدا شاهده دلم براش سوخت