2777
2789
عنوان

نینیم بریچه !!!!

414 بازدید | 12 پست
دوست جونا من الان 32 هفتمه امروز رفتم سونو دکتر گفت بچه با پاست ! من میخوام طبیعی زایمان کنم اخر بهمن ماه سفالیک بود اما حالا شده بریچ !امکانش هس تو این مدت دوباره بچرخه ؟
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام صبا جونم قربونت جسمی خدارو شکر خوبم اما با این خبر دپ شدم حسابی شما و نینیت خوبین ؟
تـــو را بــه رخ تمـــــامــ شــقایقـــــــها میکشـــم و میگویــــم تا *پســـــرمــ* هستـ ـ ـ ـ زندگـــــی باید کـــــرد..
وقت هست هنوز منم همش دعا میکردم سفالیک بمونه نمیدونستم وزنش بالا میره و ناچار میشم تن به سزارین بدم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نگران نباش صبا جونم نینیا بزرگ میشن جاشون کم میشه کمتر تکون میخورن
شیوا جونم دخملیات چطورن ؟ درجریان بودم برخلاف میلت سزارین شدی دخملیتو شیر میدی منم دعا کن عزیز
عزیزم نگران نباش من تا هفته 36 دخملی بریچ بود بعد چرخید سفالیک شد دکترم می گفت تا دم آخر زایمان وقت برای چرخیدن داره به نظرم با دکترت مشورت کن یا یه مامای خصوصی بهت ورزش هایی رو می گن انجام بدی که نی نی بچرخه