2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت+عکس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 10227 بازدید | 134 پست
بعد ۳ سال انتظار و ۴ بار ای وی اف منفی خدا این ماه معجزه شو بهم نشون داد. لذت دیدن بی بی چک مثبت پر ...

مبارکه عزیزم 😍😍😍ایشالا بسلامتی بغل بگیری 😘

چهار بار ای وی اف یعنی چهاربار پانکچر کردی عزیزم؟ با ای وی اف باردار شدین ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد ۳ سال انتظار و ۴ بار ای وی اف منفی خدا این ماه معجزه شو بهم نشون داد. لذت دیدن بی بی چک مثبت پر ...

عززیزرمم   مارک یبیچکت چی بود  ...  من ۷ روزه عقب انداختم   سینه درد کمردرد   داغ شدن بدن همه علایم و دارم   ولی منفی شد بیبی بعد ۷ سال انتظار خیلی امید  داشتم  صبح  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم ناراحت شدم.خدا ایشالا ایندفعه بهت دوقلو بده. چندهفته سقط شد؟علت چی بود؟

ای وی اف کردی 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
مبارکه عزیزم 😍😍😍ایشالا بسلامتی بغل بگیری 😘 چهار بار ای وی اف یعنی چهاربار پانکچر کردی عزیزم؟ با ...

مرسی عزیزم😍

۳ بار پانکچر ۴ بار انتقال 

ن عزیزم دکترمو عوض کردم گفت اصلا نیاز نبوده ای وی اف کنی

خداروهزار مرتبه شکر با ی نسخه وبا اقدام طبیعی باردار شدم.

قربون امام حسین و این ماه عزیزش برم

خدایاشکرت🥰
عززیزرمم   مارک یبیچکت چی بود  ...  من ۷ روزه عقب انداختم   سینه درد کمردرد &nbs ...

ی خانومی بود تو سایت بعد ۱۴ روز ازمایشش نشون داده بود ،اونم بنده خدا هربار میرفت از منفی میشد میگفت من علائم بارداری و دارم و خدا ناامیدش نکرد

عزیزم من ۵ تا بیبی زدم از دیروز😁۳ تا روژان،۲تا مدیکور

خدایاشکرت🥰
مرسی عزیزم😍 ۳ بار پانکچر ۴ بار انتقال  ن عزیزم دکترمو عوض کردم گفت اصلا نیاز نبوده ای وی اف ...

عزیزممم چقدر خوشحال شدم ایشالا قسمت تموم منتظرا میشه بگی مشکلتون چی بود؟منم تنبلی دارم میخوام برم ای وی اف برا همین این سوالارو میپرسم شرمنده عزیزم

مرسی عزیزم😍 ۳ بار پانکچر ۴ بار انتقال  ن عزیزم دکترمو عوض کردم گفت اصلا نیاز نبوده ای وی اف ...

مبارکت باشه عزیزم میشه بگی پیش کدوم دکتر رفتی آخه دکتر منم بهم پیشنهاد آی وی اف داده اما من فعلا آمادگی پذیرش آی وی اف و تدادم دوس دارم طبیعی باردار بشم

مبارکه اسی..💜 با دوستام علائم داشتیم اونا همشون باردار شدن جز من😔 پس کی منم بی بی به این پررنگی م ...

بخدا درکت میکنم،من انقد میگفتم خدایا چرا نمیشه

اخر معجزه شو بهم نشون داد،ناامید نشو بذار وقتش بره

خدایاشکرت🥰
عزیزممم چقدر خوشحال شدم ایشالا قسمت تموم منتظرا میشه بگی مشکلتون چی بود؟منم تنبلی دارم میخوام برم ای ...

من کلا بدون قرص پریود نمیشم و واس همین ب وسیله امپول اینا تخمکگذاری میکنم.نمیدونم چرا دکتر قبلیم منو ای وی اف کرد

چون شوهرم سالم بود با امپولهای زیاد و اقدام طبیعی باردار شدم

شما دارودرمانی رو امتحان کردی؟اگ شوهرت سالمه نرو ای وی اف،با همین روشها امتحان کن

خدایاشکرت🥰