2777
2789

سلام .من اومدم تهران واسه خرید سیسمونی .لطفا بیاین کمک کنید که کجا برم که هم جنس خوب گیرم بیاد هم قیمتاش خوب باشه.سرویس کالسکه رو گرفتم و لباس هم تا حدودی گرفتم قبلا.

عزیزم بسلامتی انشالله کوچولوت سالم بیاد بغلت.

خیابان بهار هست و لباسای شیک داده ولی قیمتاش بالاتره.

جمهوری هست قیمتاش مناسب تره مخصوصا لباس تو خونه ای.

انبار آقا بزرگ هم هست که قیمتش مناسب هست انبار آقا بزرگ آدرسش رو سرچ کن میاره.

میدان خراسان هم هست که من نرفتم ولی میگن قیمتاش خوبه.

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم.انبار اقا بزرگ چیزخوب گیرم میاد؟قربونت گلم مرسی

عزیزم بستگی داره چی بخوای من خودم رفتم خیلی خرید نکردم ولی بد هم نبود مثل شونه و جوراب و چند دست لباس و چند تا اسباب بازی و زمین بازی خریدم چون قیمتاش واقعا مناسبه اگه تونستی برو یه نگاهی بکن ضرر نداره ولی اگه خیلی حساسی و دوست داری همه چیز عالی باشه نرو

مانده ام در کوچه های بی کسی،سنگ قبرم رو نمیسازد کسی،سوخته ام خاکسترم را باد برد،بهترین یارم مرا از یاد برد
عزیزم بستگی داره چی بخوای من خودم رفتم خیلی خرید نکردم ولی بد هم نبود مثل شونه و جوراب و چند دست لبا ...

ممنونم از محبتت عزیزم.سیسمونیای عبدل اباد چطوره؟چندروز پیش یکی از دوستام تعریف اونجا رو هم میکرد میگفت از بهار ارزونتره

ممنونم از محبتت عزیزم.سیسمونیای عبدل اباد چطوره؟چندروز پیش یکی از دوستام تعریف اونجا رو هم میکرد میگ ...

من نرفتم عبدل آباد ولی لباسای بهار رو هیچ جا نمیتونی پیدا کنی واقعا شیک و قیمت بالا من خودم لباسای تو خونه پسرم رو از جمهوری میگیرم و لباسای بیرون رو از بهار

استارتر تو تاپیکات گفتی شوهرت واریکوسل عمل کرده و تعدادش ۴ ملیون بود...بعدش چن ملیون شد؟توروخدا جواب بده منم مشکل تورو دارم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
استارتر تو تاپیکات گفتی شوهرت واریکوسل عمل کرده و تعدادش ۴ ملیون بود...بعدش چن ملیون شد؟توروخدا جواب ...

سلام عزیزم اره بعد عمل به ۱۵ میلیون رسید ...اصلا نگران نباش فقط و فقط به خدا توکل کن.من دوسال بعد عمل شوهرم دکتر تهران ازمایش واسش نوشت و بعدش گفت یه درصد اسپرم سالم داره شوهرت و شما نمیتونین طبیعی باردار بشید و اونروز دل ما خون شد ولی خدا برامون خواست و فردای همونروز بیبی چکم مثبت شد و الان خداروهزار بار شکر پسرم بغلمه

سلام عزیزم اره بعد عمل به ۱۵ میلیون رسید ...اصلا نگران نباش فقط و فقط به خدا توکل کن.من دوسال بعد عم ...

همسر منم عمل کرد شد ۱۵ ملیون ولی هنوز نتیجه نگرفتیم کاش منم نتیجه بگیرم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا