2777
2789
عنوان

اووول مهرررر

101 بازدید | 5 پست

سلام دوستای گلم 😍🍃 یه تاپیک داریم برا برگشتن  به روز اول مهرمون😍  حالا بگید بببینمممم کیا یادشون میاااد 🤷🏼‍♀️ کیااا برامون تعریفففف میکنن ... 😋 یا اگه  کوچولوتون رو بردید کلاس اول چه حسسسسی داشتید😃😃😃 اول اول هم خودم میگمممم... من روز اول مهر خیلی پررر انرژی بودم و از قبلشم کلی ذوق داشتم بماند ک دیدن لوازم تحربر بعد از خریدشون چه ذوقی داشت برامون بوی چیزای نو😍 ولی خب الان گرونی میزنه یکم تو ذوق😥 مننن کلااا دوازده سالشو عاشق مدرسه بودم 😂 از اون دانش اموزا بودم ک نزدیک عید بچه ها به قتلم تهدید میکردن که نیام 😂😂😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
پس از ما نیستی... بای👋😉

😂😂😂😂 آخ آخ آخ ... یعنی  منو میگی ناظم عاشقم بود حتی  میگفت ازش یادبگیرید چه دختر منظمیه  بخاطر این غیبت نکردنا و زود اومدنا از مقنه ای که همیشه کل موهام ازش زده بود بیرون صرفه نظر میکرد😂😂😂

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 آخ آخ آخ ... یعنی  منو میگی ناظم عاشقم بود حتی  میگفت ازش یادبگیرید چه دختر منظمی ...

من فقط تو اول دبیرستان که یادمه دقیقا 26 روز غیبت داشتم ! اونم بدون هیچ دلیلی ، حسش نمی یومد نمیرفتم ، فقط خوشم میاد مامان مم پایه بود زتگ میزد میگفت مریضه نمیاد 😂

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
من فقط تو اول دبیرستان که یادمه دقیقا 26 روز غیبت داشتم ! اونم بدون هیچ دلیلی ، حسش نمی یومد نمیرفتم ...

عاشق مامانت شدم 😂😂😂